کد خبر: ۲۸۳۷۶
تاریخ انتشار:۰۶:۳۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳
عصر دنا: نماینده کارگران در شورای عالی کار به این سوال و شبهه برخی در فضای کارشناسی و مجازی که معتقدند، افزایش حقوق کارگران می تواند به رشد فاجعه آمیز بیکاری منجر شود، پاسخ داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به اینکه امسال سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: جهش تولید زمانی اتفاق می افتد که از مردم استفاده شود, یعنی مردم در رونق تولید نقش داشته باشد. در شرایطی که دستمزد پایین است و کارگر تمایلی به کار کردن در محیط کار تولیدی ندارد, چگونه می تواند در رونق تولید دخیل باشد؟!

وی با بیان اینکه منافع کشور در بلند مدت در این است که قدرت خرید کارگر تقویت شود بیان کرد: در صورتی که قدرت خرید کارگران تقویت شود, می تواند خرید کند و تولید رونق می یابد.

تاجیک در پاسخ به عده ای که می گویند افزایش حقوق می تواند فاجعه آمیز در رشد بیکاری قلمداد شود گفت: کارگر و خانواده های آنها بیش از نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند که عمده ترین مصرف کننده کالاها و خدماتی هستند که در کشور تولید میشود.

وی افزود: کاهش محسوس قدرت خرید کارگران ،کاهش تقاضای بیش از نیمی از جامعه را با خود به دنبال داشته و دارد. با افزایش حقوق و دستمزد ، قدرت خرید کارگران افزایش خواهد یافت که عامل اصلی و تحریک تقاضا در بازار خواهد بود. این موضوع افزایش تولید و استفاده از ظرفیت های غیر فعال کارخانجات و تولیدی ها و واحدهای خدماتی و بازرگانی را بدنبال خواهد داشت که در ادامه افزایش اشتغال را با خود به ارمغان می آورد.

رییس مجمع کارگران استان تهران بیان کرد: خلاصه اینکه افزایش قدرت خرید دهک های پایین جامعه عامل اصلی تقاضاست و افزایش تقاضا زنجیره ای از پارامترهای مثبت اقتصادی همچون افزایش تولید و کاهش هزینه های ثابت کارفرما و اشتغال را در جامعه نمایان خواهد نمود.

وی گفت: ضرورت دارد هر چه سریع تر جلسات شورای عالی کار به منظور بررسی دقیق و کارشناسی مزد تشکیل شود تا با فضای بهتری وارد عدد و رقم برای تعیین مزد سال آینده شویم. اینکه در طول چند ماه گذشته حتی یک جلسه برای دستمزد کارگران در شورای عالی کار جلسه ای برگزار نشده است, اتفاق خوبی نیست.

منبع: تسنیم
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.