تاریخ انتشار:۱۵:۱۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳

افتتاح نیروگاه ۵۰ کیلوواتی برق خورشیدی در یاسوج

عصر دنا: به مناسبت هفته بسیج در راستای حمایت از انرژی نیروگاه ۵۰ کیلوواتی برق خورشیدی در دهکده دفاع مقدس یاسوج افتتاح شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
به گزارش عصر دنا، مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح استان گفت: این نیروگاه با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
سرهنگ رضایی افزود: قرار است با همکاری شرکت توزیع نیروی برق و بانک‌های عامل ۴۵۰ نیروگاه ۵ کیلوواتی در سراسر استان راه اندازی شود.
 
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.