معان پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان در گفتوگو با خبرنگار عصردنا گفت: اولین کنفرانس ملی آنالیز دادهها را در سطح کشور داریم و با توجه به اهمیت دادهها و آنالیز آنها و کاربردی که در صنعت زندگی روزمره و سلامتی ما دارد.
محمدجواد کیانی با اشاره به اینکه در کشور دیتاهای زیادی تولید میشود که خیلی از آنها استفاده نمیشود اظهار داشت: کتابها و مقالاتی که استادها و دانشجویان چاپ میکنند را کشورهای خارجی بهتر استفاده میکنند که در ارجاعهای علمی مشهود است. وی ادامه داد: موضوعی را که انتخاب کردیم که آنالیز دادهها می، تواند به رشتههای فنی مهندسی، مدیریت، حسابداری و به هر رشتهای که با اطلاعات سر و کار دارد کاربرد داشته باشد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان تصریح کرد: دیتاها باید ابتدا جمع آوری شود سپس طبقه، بندی شوند و روی آنها آنالیزهای انجام بگیرد که این آنالیزها میتواند مدل ریاضی یا یک برنامهای کامپیوتری که تحلیل میشوند باشد؛ که خروجی این دادهها و اطلاعات مورد استفاده کسب و کارها و بخش نظامی و بازار و هوش مصنوعی باشد.
این پژوهشگر با اشاره به اینکه هوش مصنوعی نوعی انسان شبیهسازی شده است و مزایا و معایبی دارد، عنوان کرد: سناریوی برای هوش مصنوعی تعریف نشده با استفاده از تحلیل دادهها میتوانیم بهترین راه حل برای این سناریو پیدا کنیم پس ما روزانه شاهد پیشرفت هوش مصنوعی هستیم که در واقع شبیه سازی انسان است.
کیانی افزود: هوش مصنوعی دارد رشد میکند بر پایه همین آنالیزها است که بشر در مورد فضا، کیهان و اطراف از این طریق اطلاعاتی به دست میآورد که میتواند خیلی از نظریههای قدیمی را زیر سوال ببرد و در رشتههای مختلف مانند رشتهی مدیریت و کسب و کار میتواند کمک کند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان بیان کرد: خیلی از مشاغل امروزی در زمینههای کسب و کار و بازار یابی دچار مشکل میشوند در همین دانشگاه کسانی هستند که به مدیریت بازاریابی و کسبوکار کمک میکنند؛ و همهی آنها بر اساس آنالیز دادهها و دیتاها است و خیلی از رشتهها میتوانند با آنالیز دیتا پیشرفت داشته باشند.
کیانی گفت: اولین کنفرانس ملی انالیز دادهها در کشور را شش ماه پیش آغاز کردیم مجوزها را سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و موسسههای علمی انجام دادیم که همهی این مقالات پذیرش بشوند و 100مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد؛ که 75مقاله پذیرفته شد.
وی ادامه داد: مقالات خیلی خوبی دریافت شده که به اسم دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج چاپ میشود و با تعاملاتی که با تهران داشتیم در ماههای آینده دومین کنفرانس را به صورت خیلی باشکوهتر در تهران برگزار کنیم.
کیانی اظهار داشت: از دانشگاهیان و غیردانشگاهیان درخواست کمک میکنیم، همچنین از ادارات مختلف دعوت کردیم که این اطلاعات را به اشتراک بگذاریم که باعث رشد و پویایی موسسهها وادارات استان بشود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با گلایه از عدم همکاری استانداری گفت: متاسفانه با وجود مکاتبات متعدد و پیگریهای زیاد برای همکاری استانداری با برگزاری این کنفرانس آنها هیچ حمایتی نکردند.
انتهای پیام
اشکالی هم نداره، ولی اسم کنفرانس علمی نزارین روش
نخبگان هوش مصنوعی که در تهران و یا شرکت های معروف فناوری دنیا حضور دارند و افتخار کشور و همزبانانشان هستند.
در استان ما باید در خصوص گرشگری و نفت و گاز کنفرانس های بین المللی برگزار بشه