سید عبدالعزیز موسوی شنبه شب در جلسه فوقالعاده ستاد مدیریت بحران این شهرستان کهگیلویه، افزود: مسئله خائیز یک موضوع فرا دستگاهی است که یک متولی تنها در پیشامدها و حوادث مسئول نیست و در بحرانها همه دستگاهها به یک اندازه مسئولیت دارند.
وی با بیان اینکه در موقع بروز حوادث با همان مشکلات ۲۰ سال پیش که کمبود تجهیزات بود مواجهه میشویم، اظهار کرد: ما هنوز در تهیه بنزین برای دستگاههای دمنده دچار مشکل هستیم و دیروز این مشکل به وضوح حس شد وگرنه آتشسوزی زودتر مهار میشد.
وی با گلایه از عدم همکاری برخی مدیران شهرستانی در این بحران، تصریح کرد: درست است با مشکلات لجستیکی، تجهیزات و نیروی انسانی مواجه هستیم اما واقعاً زیبنده شهرستان نیست که مدیر مسئول بحران استان خود به منطقه بیاید و مدیر شهرستانی در خانه در خواب ناز باشند.
موسوی با بیان اینکه گونههای درختانی مانند بلوط سزاوار بی مهری نیستند، خاطرنشان کرد: این ظلم به جامعه بشریت و کهگیلویه است و برای یک بار هم که شده کمبود امکانات و تجهیزات را سامان دهید.
وی افزود: سیستم بیسیم ادارات ما چندین سال است از کار افتاده است و تاکنون برای تعمیرات آنها کاری انجام نشده است.
فرماندار کهگیلویه مبارزه با دستان خالی و نبود امکانات با حوادث سالیانه کوه خائیز را خجالت آور دانست و گفت: ۲۸۰ هزار هکتار منابع طبیعی و جنگلی در منطقه صعب العبور خائیز وجود دارد که افراد محلی با تمام توان پای کار بودند و هزاران خطر آنها را تهدید میکند.
موسوی خواستار سامان دهی تجهیزات و امکانات اطفای حریق شهرستان کهگیلویه شد و گفت: اگر شهرستان ما که بخش عظیمی از جنگلهای زاگرس را در خود جای داده از لحاظ امکاناتی خودکفا شود بهانهای برای مشکلات نیست و مسئولین موظف به پاسخگویی هستند.