سیدعلی احمدزاده در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: استان ما محل تهدید خودروهای شوتی بوده و به یک فرهنگ پر خطر تبدیل شده است.
وی عنوان کرد: مبارزه و برخوردهای میدانی با قاچاق کالا در استان نسبت به گذشته شدت گرفته و حرکت پرخطر خودروهای شوتی تهدیدی برای مسافران و رانندگان در مسیرها است.
احمدزاده با بیان اینکه استان محل تردد و ترانزیت قاچاق کالا است، ادامه داد: این روند باعث مشکلات و تهدید تولیدات داخلی، افزایش بیکاری، تعداد حوادث جادهای و خطر سلامت جانی مردم شده است.
وی تاکید کرد: در مبارزه با این پدیده شوم قاچاق نیازمند اقدامات عملی و میدانی، ایجاد و استقرار ایستگاه ثابت کنترل و بازرسی در استان هستیم.
احمدزاده خاطرنشان کرد: براساس آمار کشفیاتی که منتشر شده آنچه قابل تأمل است کشف کالاهای اساسی قاچاق به ویژه کالاهایی هستند که برای سلامت وجان مردم بسیار خطر آفرین می باشند.
وی گفت: لوازم آرایشی و بهداشتی، داروهای تقلبی، اسباب بازی، اقلام خوراکی و یا پتو و پوشاک که آلوده میباشند و احتمال بیماریزایی بالایی دارند از جمله برخی از این کلاهای قاچاق بارنداز و یا کشف شده هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آمار کشفیات سال 1400 نسبت به 1399در استان عدد بالایی را نشان میدهد که تقویت فعالیت های میدانی، شناسایی و مبارزه جدی با سرشاخهها، سرشبکههای قاچاق و مسیرهای قاچاق را نشان میدهد.
احمدزاده، افزایش گشتهای بازرسی در محورهای مختلف را یکی دیگر از راههای مقابله با قاچاق عنوان کرد و افزود: محمولههای کشف شده در انبارهای اموال تملیکی سیر مراحل قانونی خود را به صورت هدفمند به سرعت طی کنند.
احمدزاده با بیان اینکه، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در رابطه با خطرات کالاهای قاچاق، زمینه سازی لازم برای ناامن کردن منافع قاچاقچیان و سلامت مردم خواهد شد، بر فرهنگ سازی لازم برای عدم استقبال از کالاهای قاچاق تاکید کرد.
وی تصریح کرد: کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سال 1400 عملکرد خوبی داشته و کهگیلویه وبویراحمد از استانهای موفق کشور بوده و دبیر این ستاد مورد تقدیر قرار گرفته است.