سیده زهرا کاظمی مسئول ستاد بانوان شورای وحدت کهگیلویه در مراسم بیان داشت: با اشاره به شعار «هر خانه یک ستاد» اظهار کرد: اگر بانوان به خوبی حمایت شوند این شعار که مد نظر آیتالله رئیسی است اجرایی میشود.
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح گفت: در بین افرادی که هستند شاخصبندی کنیم بین خوب و بهترین، بهترین را باید انتخاب کنیم و عملکرد افراد را ببینیم.
وی گفت: باید کسی انتخاب شود که در ظرف مقتضیات و نیازهای جامعه و معتقدات مردم قرار بگیرد و نباید فردی زیاده خواه، جاه طلب و دنیادوست باشد که در غیر این صورت چنین شخصی این جایگاه را سرقت کرده و به حقوق مردم تجاوز کرده است.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.