به گزارش عصر دنا، قابل ذکر است مرتضی باب جوان هم استانی علاوه بر مدیریت روابط عمومی فرودگاه های استان ، از مجریان خوش ذوق شبکه استانی دنا و از خوانندگان پرطرفدار آئینی و انقلابی می باشد.
عنایت انصاری فرد مدیر فرودگاه یاسوج گفت: مقام عالى وزارت راه و شهرسازى از جناب آقاى مرتضى باب مسئول محترم روابط عمومى فرودگاه شهداى ياسوج در راستاى عملكرد قابل توجه و عالى ايشان در امور روابط عمومى تقدیر کرد.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.