حیدری کارشناس جهادکشاورزی این استان گفت: با توجه به کاهش ۴۰ درصدی منابع آبی در استان، طبق دستورالعمل سازمان جهادکشاورزی کشت برنج در مناطق کم آب ممنوع است.
وی افزود: به کشاورزان ابلاغ شده که امسال می توانند محصولات جایگزین کشت کنند.
وی افزود: این موضوع به دهیاران روستاها اعلام شده و کشاورزانی که به هر نحوی رعایت نکنند و به کشت محصول برنج اقدام کنند به مراجع قانونی معرفی می شوند.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.