تاریخ انتشار:۱۵:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛
عصر دنا: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان مرز ۴ هزار بیمار کرونایی را پشت سر گذاشته و بیش از این آمار در استان کرونا گرفته‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
به گزارش"عصر دنا"به نقل از فارس، پرویز یزدان‌پناه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بدترین وضعیت به لحاظ عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایانه‌های مسافربری است، گفت: در پایانه‌های مسافربری برون شهری ۵۰ درصد، پایانه‌های درون شهری ۶۳ درصد و مطب‌های پزشکان ۸۵ درصد پروتکل‌ها رعایت می‌شود در صورتی که در چند هفته گذشته رعایت پروتکل‌ها در مطب‌ها ۲۵ درصد بود.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش ازدحام جمعیت در مطب‌ها، نوبت‌دهی به صورت الکترونیکی شود، افزود: البته امکانات برای نوبت‌دهی الکترونیکی و حضور بیماران در ساعات خاص در همه مناطق استان وجود ندارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رعایت ۸۱ درصدی پروتکل‌ها در داروخانه‌ها و ۹۰ درصدی بیمارستان‌ها گفت: بهترین وضعیت به لحاظ رعایت پروتکل‌ها در بیمارستان امام سجاد یاسوج بوده که بالای ۹۰ درصد پروتکل‌ها رعایت می‌شود، ایده‌آل این است که در اصناف مختلف پروتکل‌ها بیش از ۹۵ درصد رعایت شود.
یزدان‌پناه با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد مرز ۴ هزار بیمار کرونایی را پشت سر گذاشته، به در پیش بودن ماه محرم اشاره کرد و یادآور شد: محرم جزعی از فرهنگ دینی و مذهبی ما است و تا جایی که به سلامت مردم آسیب وارد نشود آن را اجرا کنیم البته در ستاد ملی کرونا که شنبه هفته آینده برگزار می‌شود تصمیم نهایی در خصوص محرم و همچنین بازگشایی مدارس انجام می‌شود.

وی بیان کرد: برای شکست کرونا سه حوزه بیماریابی و انجام تست‌ها، رعایت پروتکل‌ها و استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی بیشتر انجام شود اینکه تعدادی از مردم ماسک بزنند و تعدادی استفاده نکنند جلوی بیماری گرفته نمی‌شود موقعی می‌توانیم جلوی شیوع بیشتر بیماری را بگیریم که بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند.

یزدان‌پناه به مطالبات و پاداش کرونای کادر درمانی و حواشی ایجاد شده اشاره کرد و افزود: سیاست دانشگاه علوم پزشکی بر شفافیت مالی است و ما چیز محرمانه‌ای نداریم و پرداختی هم روی سامانه قرار دارد و همه می‌توانند دسترسی داشته باشند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: دو مرتبه پاداش درمان کرونا برای کادر درمان و یک مرتبه برای حوزه بهداشت پرداخت شد که برای سه ماه یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پرداختی به معاونین و کادر درمان بوده و تنها مسوول فنی آزمایشگاه مولکولی یاسوج که شبانه‌روز کار می‌کرد و دانشیار دانشگاه است برای چهار ماه ۱۶ میلیون و ۸۰۰ تومان دریافت کرده است.

وی عنوان کرد: ۲۳ هزار نمونه در آزمایشگاه یاسوج انجام شد که قیمت دولتی هر آزمایش ۲۰۶ هزار تومان است در حالی که وزاتخانه اعلام کرده ما می‌توانیم ماهی ۸ میلیون به مسوول آزمایشگاه بدهیم، اما ۴ میلیون پرداخت کردیم که هیچ بی‌عدالتی در پرداخت پاداش‌ها صورت نگرفته و تخلفی رخ نداده است.

یزدان‌پناه عنوان کرد: وزارتخانه همچنین اعلام کرده بود که برای مقابله با ویروس کرونا پاداش ۸ میلیونی برای معاونین و رئیس دانشگاه در نظر گرفته شود، اما برخی از معاونین نپذیرفتند و برخی‌ها هم یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان دریافت کردند و اندازه یک پرستار پاداش تشویقی دریافت کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت مطالبات پرستاران خبر داد و افزود: برای خرید یک دستگاه مولکول‌شناسی دیگر با وزارت بهداشت رایزنی کرده‌ایم.
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.