چهارشنبه سوری سنت دیرینه ایرانیها بوده که در این شب مردم با برپا کردن آتش و پریدن از روی آن و با گفتن جمله زردی من برای تو و سرخی تو برای من (خطاب به آتش) این آیین را به جا میآورند.
به گزارش فارس؛ امشب چهارشنبه سوری در سیسخت متفاوت از گذشته برگزار شد و این بار هم جوانان با فرهنگ شهر سیسخت نشان دادند که سیسختیها پرچمدار علم، ادب و فرهنگ هستند و آیین چهارشنبه سوری را بدون هیچ سر و صدا و ترقه و آتشبازی انجام دادند و به یاد پرستاران وجامعه پزشکی که در این ایام به خاطر مبارزه با ویروس کرونا از جان و دل گذشتند و به یاد جان باختگان ویروس کرونا با روشن کردن شمع آیین چهارشنبه سوری را به جای آوردند.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.