کد خبر: ۱۴۲۸۹
تاریخ انتشار:۰۹:۳۱ - ۰۱ دی ۱۳۹۸
عصر دنا: مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد قطع درختان بلوط بعد از گرانی بنزین را از معضلات محیط زیست عنوان کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): سید اسدالله هاشمی ظهر امروز در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به بخشی از ظرفیت ذخیرگاه زیست کره دنا اشاره کرد و با بیان اینکه مساحت این ذخیرگاه ۲۵۵ هزار هکتار  است، گفت: ذخیره‌گاه دنا دهمین زیست‌گاه کشور و پنجاهمین ذخیره‌گاه زیست کره در شبکه ذخیره‌گاه کره زمین است.

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۲۶۰ گونه‌های نایاب گیاهی به وضعیت محیط‌بان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۷۵ محیط‌بان در زیست‌کره دنا هستند در حالی که باید ۳۱۳ محیط‌بان داشته باشیم که خوشبختانه مجوز جذب محیط‌بان توسط سازمان محیط‌ زیست صادر شده است.

وی در ادامه سخنان خود گفت: بعد از گرانی بنزین موردی که محیط زیست و منابع  طبیعی استان را تهدید کرده قطع شبانه درختان بلوط در حاشیه شهر یاسوج است.

وی با بیان اینکه شکار گونه‌های جانوری در جهان ، کشور و استان تهدید دیگر در محیط زیست است، عنوان کرد: برای اولین بار جهت حفظ و بهره‌برداری و مشارکت مردم پروانه شکار ۵ راس در منطقه حفاظت شده دنا و ۱۰ مورد در خائیز صادر شده که پول آن به استان بر می‌گردد ضمن اینکه شاهد افزایش تعداد گونه نادر پلنگ هستیم.

این مسوول در ادامه سخنان خود با تاکید بر افزایش بودجه محیط زیست گفت: نیاز به ۶۰۰ میلیون پول برای پرداخت حقوق محیط‌بانان دنا هستیم اما ۲۹۰ تومان بیشتر اختصاص داده نشده که اگر می‌خواهیم به محیط زیست توجه کنیم باید اعتبار ویژه بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه آلایندگی‌ها به محیط زیست خسارت وارد می‌کند، عنوان کرد:  ایستگاه سنجش هوا در دو شهرستان بهمئی و کهگیلویه فرسوده است این دو شهر دروازه ورود آلاینده‌ها هستند اما دستگاه سنجش نداریم.

وی خاطرنشان کرد: در شبانه‌روز ۵۰۰ تن پسماند عادی و ۲ تن پسماند پزشکی در استان تولید می‌شود  که خطرناک است و باید مدیریت شود عمده شهرهای ما کارخانه بازیافت ندارند.

وی  با بیان اینکه در توسعه پایدار مناطق حفاظت شده قابلیت‌هایی دارند که اماده همکاری هستیم گفت: با توجه به ساز و کاری که در کشور وجود دارد نیاز است بخش خصوصی به کمک استان بیاید.

وی از حوزه کشاورزی استان هم انتقاد کرد و گفت: کشاورزان در اراضی شیب‌دار اقدام به کاشت گندم می‌کنند که این کار به اراضی خسارت وارد می‌کند در حالی که حوزه کشاورزی می‌تواند کشاورزان را تشویق به کاشت گل محمدی و آنغوزه کند.

وی به وضعیت موزه تاریخ طبیعت استان هم اشاره کرد و گفت: در سفر اول احمدی‌نژاد به استان موزه تاریخ طبیعی مصوب و اعتبار اختصاص یافت که پروژه ۲۵ درصد پیشرفت داشت اما در دولت‌های بعدی اعتباری به این پروژه مهم اختصاص داده نشد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین