ابراهیم خنجری در این نشست،آمادگی قبلی برای رویارویی با حوادث را امری ضروری خواند و با بیان اینکه در مواقع حوادث ادارات آمادگی و حضور به موقع در محل دارند،اظهار داشت: اما این آمادگی مبتنی بر امکانات نیست و امکانات موجود نمیتواند جوابگوی نیاز باشد.
خنجری،با اشاره به بارندگیهای اخیر و خسارات ناشی از نزولات جوی در شهرستان،تصریح کرد: طبیعی است با هر بارندگی و حادثه طبیعی مشکلاتی به وجود میآید، اینکه پس از بحران چه اقداماتی باید انجام داد مهم است.
معاون فرماندار کهگیلویه،گفت: در شمال شهر دهدشت عدم اجرای کمربندی سوم مشکلات سیلاب را در پی داشته و با هر بارندگی آبهای سطحی اطراف به سمت شهر جاری میشود و مشکلات عدیدهای برای مردم به وجود میآورد.
وی،انسداد جادههای روستایی را از دیگر مشکلات پس از بارندگی برشمرد و افزود: اگر جادهای بازگشایی نشده به خاطر کمبود امکانات و نه کمکاری مسؤولان است.
خنجری،نیاز بخشها به ماشین آلات را متذکر شد و با بیان اینکه رفع مشکلات در گرو تخصیص اعتبارات است، گفت: اعتباراتی در نظر گرفته میشود اما تخصیص به موقع و به میزان معقول داده نمیشود، بنابراین مشکلات همچنان تکرار میشود.
وی، دستورالعملهای پرداخت تسهیلات بانکی را هم دست و پاگیر و مانع از تسهیل و روانبخشی تسهیلات دانست و ادامه داد: باید چارهاندیشی شود دستورالعملهای صادره از استان سختگیری نشود.
خنجری،با اشاره به مشکلات سمغان که الحاق به شهر یا روستا بودن آن در بلاتکلیفی است،تصریح کرد:تا زمانی که وضعیت تقسیماتی و الحاق به شهر مشخص نشود به عنوان روستا بر عهده بنیاد مسکن است که خدماترسانی کند و در بحث اعتبارات حوادث هم پوشش داده شود.