عصر دنا: برخی غذاها اگرچه مزایایی دارند اما از جهتی دیگر استفاده بیش از حد آنها یا برای برخی که مبتلا به بیماریها و نواقصی هستند باعث پوکی استخوان و ورم پا میشود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): محمد
تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده
بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس،
پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در
فرد پدیدار میکند.
وی افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده
میکنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند. بنابراین، بهتر است مصرف این
گونه غذاها را به حداقل برسانید زیرا در صورت استفاده از این مواد غذایی
دچار بیماریهایی همچون افزایش فشار خون، نارسایی کلیوی، به وجود آمدن ورم
پا و پوکی استخوان میشوید.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.