رییس پلیس فتا کهگیلویه وبویراحمد سرقت اطلاعات شخصی،حوزه مالی (اطلاعات حساب بانکی ) و خانوادگی را از جمله تخلفات در فضای مجازی برشمرد و افزود:مجرمین با استفاده از شگردهایی مانند جلب اعتماد ،استفاده از صفحات جعلی و هدایت افراد به صفحات مدنظر خود یا ارسال بد افزارها اقدام به سرقت اطلاعات و سوءاستفاده از آنها می کند.
وی عنوان کرد: کلاهبرداری های تلفنی و پیامکی ،اعتماد بی جا به افراد و سپردن کارت بانکی برای انجام تراکنش های مالی وسرقت اطلاعات بانکی از طریق شگردهایی مانند صفحات جعلی و کپی شدن کارت بانکی و نصب کیلاگر در محل های اینترنت عمومی از جمله جرائمی هستند که در فضای مجازی صورت می گیرد و لازم است افراد دقت لازم را داشته باشند.
موسوی اطهر با بیان اینکه در کنار همه آثار مثبت شبکه های اجتماعی مجازی تصور برخی از پیامد های منفی آنها و چالش هایی که ایجاد می کند امری بدیهی است،افزود: آنچه مسلم است اینکه به جای برخورد سلبی با این پدیده نوین بررسی و ریشه یابی مشکلات و پیامد های منفی ناشی از آن و در پیش گرفتن راه های اصلاحی نتایج بهتری را در برخواهد داشت.
رییس پلیس فتای کهگیلویه وبویراحمدبا اشاره به اینکه خرید آنلاین کالا و خدمات از بارز ترین خدماتی است که بر روی اینترنت ارائه می شود،اظهار کرد:این نوع خرید ها در کنار سایر خدمات الکترونیک در بازار به ویژه پرداخت های الکترونیک از طریق دستگاه های p.o.s و خود پرداز ها علاوه بر صرفه جویی در وقت ،مزایایی چون امنیت در جابجایی پول و کاهش هزینه های بازاریابی ،صرفه جویی اقتصادی و افزایش فرصت های شغلی را به دنبال دارد.
وی گفت: اولین پیش فرض برای حقیقی بودن خدمات یک فروشگاه الکترونیک ارائه کالاهای مجاز است.
موسوی اطهر پیامد های منفی شبکه های اجتماعی را تبلیغات ضد دینی و القای شبهات دانست و افزود: شکل گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذب ،ترویج بی بند و باری در میان جوانان ،نقض حریم خصوصی افرادو انزوا و دور ماندن از محیط های واقعی اجتماع از دیگر پیامد های منفی شبکه های اجتماعی است.
وی بیان کرد:ایجاد و راه اندازی شبکه های اجتماعی مفید و سالم برای مبارزه با شبکه های مخرب ، آموزش و فرهنگ سازی به خصوص در خانواده ها و نظارت کارشناسانه و مستمر بر فضای مجازی و برنامه ریزی برای آینده از جمله راه های مصون ماندن از پیامد های منفی فضای مجازی است.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد به فعالیت سایت های غیرمجاز در سطح استان اشاره کرد و گفت: پلیس فتا درصورتی می تواند با سایت ها و پایگاه های خبری بدون مجوز برخورد و پرونده آنهار را به مراجع قضایی ارسال کند که تخلفی از آنها سر بزند و یا شاکی داشته باشند.
موسوی اطهر افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی سایت ها و پایگاه های خبری بدون مجوز و داشتن شاکی، پرونده آنها برای برخورد قانونی به دادستانی ارسال می شود.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات و ضرورت ایجاد نظم و آرامش در سطح جامعه و فضای مجازی از اصحاب رسانه خواست تا در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
موسوی اطهر ابراز داشت: تمامی سایت ها، پایگاه های خبری و شبکه های اجتماعی از سوی پلیس فتا رصد و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.