×

۹۱ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در فارس صادر شد/ تلاش برای رفع موانع ساختاری

  • کد نوشته: 13400
  • 26 ژوئن 2026
  • 2 دیدگاه
  • شیراز- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس، در بخش دوم گفت‌وگو با ایرنا، از شناسایی ۲۰۸ فرصت سرمایه‌گذاری اولویت‌دار، صدور ۱۵ مجوز خارجی به ارزش ۹۱ میلیون دلار و ورودی ۱۱ میلیون دلاری سرمایه به استان خبر داد و بر لزوم رفع موانع ساختاری، تسهیل فرآیندها و افزایش جذابیت برای سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

    ۹۱ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در فارس صادر شد/ تلاش برای رفع موانع ساختاری

    شیراز- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس، در بخش دوم گفت‌وگو با ایرنا، از شناسایی ۲۰۸ فرصت سرمایه‌گذاری اولویت‌دار، صدور ۱۵ مجوز خارجی به ارزش ۹۱ میلیون دلار و ورودی ۱۱ میلیون دلاری سرمایه به استان خبر داد و بر لزوم رفع موانع ساختاری، تسهیل فرآیندها و افزایش جذابیت برای سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    2 پاسخ به “۹۱ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در فارس صادر شد/ تلاش برای رفع موانع ساختاری”

    1. رضا گفت:

      بابا فکری هم برای روستای جمال آباد و کرونی بکنین امکانات صفر است زندگی افتضاح هست

    2. محمود محمدی گفت:

      از حرف و تفاهم نامه و بخشنامه تا عمل فاصله بسیار هست. اگر سرمایه گذارهست بیاد با من که مجوز احداث نیروگاه خورشیدی دارم 50 هکتار هم زمین سند 6 دانگ دارم مشارکت و همکاری کنه تا به اندازه توان از یک مگا وات تا یک شهرک نیروگاه خورشیدی آقا م به ساخت کنیم و تام این صحبت‌ها و جلسات بی نتیجه و بدون عمل هست. محمدی.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *