کد خبر: ۳۲۵۳۳
تاریخ انتشار:۱۳:۴۹ - ۱۶ آذر ۱۴۰۴

کودتا در بنین؛ رئیس جمهور برکنار شد

عصر دنا: تلاش برای کودتا ساعات اولیه امروز (یکشنبه) در کشور آفریقایی بنین انجام شد و کودتاچیان به محل سکونت رئیس جمهور این کشور در پایتخت حمله کردند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

 سربازان به رهبری سرهنگ «پاسکال تیگری» سپس ایستگاه تلویزیون ملی بنین را تصرف و اعلام کردند که «پاتریک تالون» رئیس جمهور این کشور از سمت خود برکنار شده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، این گروه از سربازان که خود را کمیته نظامی برای بازسازی می‌نامند، امروز برکناری رئیس جمهور و تمام نهادهای دولتی را اعلام کرد.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.