کد خبر: ۳۲۴۱۶
تاریخ انتشار:۱۳:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۴

برادر امیرمحمد: پدرم قصاص قاتل را برای بررسی پشیمانی تعلیق کرد

عصر دنا: برادر امیرمحمد خالقی دانشجویی که سال گذشته به ضرب ضربات چاقو کشته شد با اشاره به تعویق حکم قصاص قاتل برادرش، تاکید کرد که پدرم قصاص قاتل امیرمحمد را برای بررسی پشیمانی وی تعلیق کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

محمدامین خالقی برادر بزرگ امیرمحمد خالقی در گفت‌وگویی درباره تعویق اجرای حکم قصاص قاتل برادرش اظهار کرد: قاتل برادرم امروز قرار بود قصاص شود، اما اجرای حکم به تعویق افتاد. پدرم تصمیم گرفته‌اند برای بررسی ابراز پشیمانی قاتل، مهلتی در نظر گرفته شود تا درباره گذشت یا اجرای حکم تصمیم نهایی گرفته شود.

وی افزود: تصمیم نهایی در این موضوع با پدرم است و سایر اعضای خانواده نیز به آن احترام می‌گذارند.

امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله رشته مدیریت دانشگاه تهران، شامگاه چهارشنبه، بیست و چهارم بهمن ۱۴۰۳، در مسیر بازگشت به خوابگاه خود در حوالی خیابان جنت، هدف حمله دو سارق موتورسوار قرار گرفت. این دو نفر سال گذشته با هدف سرقت گوشی تلفن همراه و لپ‌تاپ امیرمحمد، به وی حمله کردند.

شاهدان عینی گزارش دادند که امیرمحمد در تلاش برای دفاع از خود، با زورگیران درگیر شد و در نتیجه، ضربات چاقو به کتف، پهلو و قفسه سینه‌اش وارد شد. پس از این حمله، سارقان از محل فرار کردند و امیرمحمد به بیمارستان شریعتی منتقل شد. با وجود تلاش‌های کادر درمانی، به دلیل شدت جراحات، وی حوالی ساعت هفت‌ونیم صبح روز بعد جان خود را از دست داد.

این حادثه موجی از خشم و نگرانی در میان دانشجویان و مردم ایجاد کرد و اعتراضاتی نسبت به وضعیت امنیتی خوابگاه‌ها و اطراف دانشگاه تهران به راه انداخت.

منبع: فارس
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.