کد خبر: ۳۲۴۰۹
تاریخ انتشار:۱۳:۳۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۴

سیمایی صراف: نخبگان پس از مهاجرت نباید با کشور قهر کنند

عصر دنا: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: نباید شرایط داخلی به گونه‌ای باشد که نخبگان پس از مهاجرت ارتباط خود را با وطن قطع کنند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران در رابطه با موضوع مهاجرت مغزها گفت: عوامل گوناگونی در موضوع مهاجرت، مغزها وجود دارد. عوامل اقتصادی و سیاسی وجود دارد و آنچه مهم است این است که نخبگان کشور پس از مهاجرت ارتباطشان را با کشور حفظ کنند.

وی افزود: نباید شرایط داخلی کشور به گونه‌ای باشد که کسی که مهاجرت می‌کند با کشور و وطن قهر کند در حالی که به هزینه همین ملت رشد کرده، بزرگ شده‌اند، موفق شدند و به خارج از کشور رفتند، لذا برنامه‌ریزی ما برای این است که این موضوع حل شود.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.