کد خبر: ۳۱۵۲۴
تاریخ انتشار:۰۱:۰۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدارس رژیم صهیونیستی تا پایان سال تحصیلی مجازی شد

عصر دنا: رژیم صهیونیستی تمامی ساختار آموزشی این رژیم را تا آخر سال تحصیلی مجازی اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

پایگاه خبری واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد براساس دستور العمل فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی، و بعد از ارزیابی‌های صورت گرفته، وزیر آموزش اسرائیل شامگاه شنبه اعلام کرد، تمامی ساختار آموزشی اسرائیل از فردا تا پایان سال تحصیلی به صورت مجازی خواهد بود.

به نوشته این رسانه این اقدام بعد از آن صورت گرفت که شکاف‌های زیادی در شرایط پدافندی به ویژه حفاظت از موسسات آموزشی ملاحظه شده است.

به گفته وزیر آموزش اسرائیل، تمامی ساختار آموزشی مجازی خواهد شد و براساس رده تحصیلی این فعالیت‌ها برنامه رزی می‌شوند، در این بین قرار است ابتدا برنامه ریزی برای بخش‌های دانشگاهی و دانشجویان صورت بگیرد.

همچنین تمامی امتحانات نهایی دبیرستان‌ها هم یک هفته به تعویق خواهند افتاد.

با این حال در هفته اجرای امتحانات هم ارزیابی‌های امنیتی صورت خواهد گرفت و هر تغییری به شکل فوری اعلام می‌گردد.

واللا نیوز در بخش دیگری از گزارش خود، یکی دیگر از دلایل این اقدام را مشکلات روحی و روانی به وجود آمده در میان دانش آموزان و دانشجویان صهیونیست اعلام کرده و افزود، با این کار تلاش می‌شود تا به شرایط روانی جامعه اسرائیل کمک شود.

کارشناسان به این رسانه خبر دادند، حملات دیشب ایران، به شدت روحیه جامعه اسرائیل را دچار مشکل کرده است، چون 200 موشک ایرانی که به سوی مناطق مختلف اسرائیل شلیک شد، در مناطقی همچون رامات گان، تل‌آویو و ریشون لیتسیون تلفات زیادی به همراه داشت و باعث شد هزاران نفر از صهیونیست‌ها آواره شوند، این در حالی است که مسئولین عالی‌رتبه امنیتی اسرائیلی بر این باورند این حملات در آینده نزدیک به پایان نرسند، در حالی که امکان تامین حمایت و پدافند برای تمامی موسسات آموزشی هم وجود ندارد.

همین امر باعث شده است تا اسرائیل احتمالا به شکل زودهنگامی به سوی تعطیلات تابستانی برود.

منبع: تسنیم
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.