به گزارش عصر دنا، کاظم فلاحی دوست در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس جمعیت هلال احمر گفت: با اشاره به تاریخچه ۱۰۳ ساله هلال احمر، گفت: این نهاد با تاریخچه ۱۰۳ ساله با هدف نجات مجروحین در جنگها تأسیس شد، که در جنگ هشت ساله دفاع مقدس بیش از ۳ هزار و صد امدادگر در جنگ به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به اجلاسیه ۳۰ شهید امدادگر استان که در مردادماه سال گذشته برگزار شد افزود: امدادگر کسی است که بدون دفاع و اسلحه، خالصانه برای نجات دیگران به میدان میآید و در خط مقدم است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بااشاره به نام گذاری ۱۸ اردیبهشت تا ۲۴ اردیبهشت ماه به نام هفته هلال احمر بیان کرد: احداث داروخانه و خدمترسانی به مردم برای ارائه داروهای کمیاب بوده از جمله اقدامات مهم جمعیت هلال احمر در این هفته است.
وی همچنین به مولدسازی اشاره کرد و گفت: در مولد سازی رتبه ۳۱ کشور بودیم و در آمد خاصی نداشتیم، مجموع اورده سالانه جمعیت هلال احمر از اجاره ۱۲۸ میلیون تومان بود، اما اکنون ۸۸۰ میلیون تومان در سال درآمد داریم.
مدیرعامل هلال احمر استان ادامه داد: در حوزه زیرساختی، اقدامات چشمگیری در استتان صورت گرفته ازجمله احداث پایگاه در مسیر اقلید و پایگاههای مسیر سپیدان و دوراهی تنگ تامرادی که فردا بهره برداری میشوند.
وی افزود: پایگاه دوراهی سپیدار در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر با اعتبار ۵ میلیارد تومان و با ارزش ۲۴ میلیارد تومان بهرهبرداری میشود.
فلاحی دوست عنوان کرد: پایگاه امدادی در حوزه جخونه که بیش از ۵ سال با ۲۰ درصد پیشرفت راکد بود با اعتبارات حوزه ملی آماده بهرهبرداری است و با حضور استاندار افتتاح میشود.
فلاحی دوست به پروژههای جدید اشاره کرد و گفت: مسیر جدید پاتاوه به دهدشت ،در منطقه چنار و منطقه راک مجوز احداث دوپایگاه گرفته شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: پایگاه منطقه چنار منتظر تأمین اعتبار است و راک در سهراهی با زمینی که توسط خیرین تأمین شده، آماده بهرهبرداری و افتتاح در هفته هلال است.
وی در حوزه مولدسازی در دهدشت گفت: ۱۳ واحد تجاری کمتر از ۶ ماه است که استارت زده شده و از اول خردادماه ماهانه ۶۰ میلیون تومان و سالانه حدود ۲ میلیارد تومان به درآمد هلال اضافه میشود.
مدیرعامل هلال احمر استان ادامه داد: در حوزه ستادی، طرح مولدسازی با ۹ واحد داریم که در هفته دولت افتتاح میشود و دو واحد تجاری در سال گذشته افتتاح شد و در مدار است، همچنین ۴ پایگاه دیگر در سطح استان آماده کلنگزنی است.
فلاحی دوست به پروژههای در حال احداث اشاره کرد و گفت: یکی از این پایگاهها در کاکا مبارک گچساران آستان مقدس بیبی حکیمه است که مجوزها صادر و آماده کلنگزنی است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در مسیر گناوه نیز با رایزنی تاجگردون با هلال، مجوز دو پایگاه صادر و با تأمین اعتبار در کمتر از ۶ ماه احداث میشود.
فلاحی دوست افزود: در مسیر اصفهان به یاسوج ، پایگاه توت نده فضای مناسبی نداشت، توانستیم جهت اسکان همراهان افراد آسیبدیده مجوز احداث پایگاه دوطبقه در ۳۰۰ متر مربع را بگیریم.
وی به حوزه نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حدود یکصد داوطلب هلال به صورت شرکتی درآمدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با جدب شرکتی داوطلبان هلال احمر گفت: آمار فعالیتهای داوطلبان ثبت میشود و در سال گذشته داوطلبان فعال با ۹۰ شیفت بصورت شرکتی درآمدند.
فلاحی دوست از فعالیت بیش از ۱۳ هزار داوطلب و ۲۰ هزار داوطلبان جوان خبر داد و عنوان کرد: در حوزه آموزش نیرو، بیش از ۱۵۰ امدادگر تخصصی را ارتقا دادیم، چرا که نیاز پایگاهها به امدادگر میطلبد که ارتقا صورت گیرد.
وی در حوزه لجستیک اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷ شعبه داشتیم و اکنون ۹ شعبه و ۳ دفتر نمایندگی داریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد بااشاره به زلزله سی سخت بیان کرد: در زلزله سی سخت نبود زیرساخت و انبار جهت دپوی اقلام دریافتی از معضلات ما در این زلزله بود که عامل ایجاد ناهماهنگی شد.
وی ادامه داد: یک هزار و ۲۶۰ متر مربع زمین جهت ساخت سوله و انبار از مسکن و شهرسازی تحویل و کلنگزنی شد و با تأمین اعتبار، امید است که در هفته دولت راهاندازی شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد به دورههای آموزشی اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزش، دورههای بسیار خوبی داشتیم و بیش از ۷۰ نفر در سطح استان آموزش کمکهای اولیه را فرا گرفتند.
فلاحی دوست تصریح کرد: طرح دادرس در ۱۰۰ مدرسه استان اجرا و بیش از ۸۰۰ دانشآموز در ان شرکت کردند.
وی افزود: در حوزه خواهران،شهرستان کهگیلویه و در حوزه برادران، شهرستان بویراحمد مقام اول را دریافت و راهی المپیاد کشوری میشوند.
حدقل یک مدیر در دولت سابق مونده که کارشو خوبانجام میده خیالمون راحته
در ۱۰ ماه اخیر ۴ مدیر در هلال احمر دنا
در جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد 1مدیرعامل جمعیت استان، معاون جوانان، معاون توسعه و منابع انسانی،معاون مالی استان، معاون درمان استان ، مدیر شهرستان بویراحمد، مدیرحراست، مدیرگزینش، مدیر عملیات ، مدیر لجستیک و ....
همه از یک طایفه هستن؟ باورتون میشه؟ این خنده دار نیست؟ کجای دنیا مدیرعامل کارکنان رو بزور میبره میگه باید بیایند حضوری تو اختتامیه ستاد آقای جلیلی،
آقای معاون سیاسی کی از خواب پا میشید؟
جمعیت هلالاحمر استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده به یه گعده فامیلی به یه باشگاه طایفه ای،
آقای بهرامی آیا از استخدامهای فامیلی خبر دارید؟
دقیقا باید چه اتفاقی بیفته تا شما واکنش نشون بدید؟ ظلم چقدر؟ فامیل بازی چقدر؟ کثافت کاری چقدر؟ استخدامهای قومی چقدر؟