تاریخ انتشار:۲۲:۴۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

مسئولان قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد به مشکلات حقوقی و قضایی ناحیه مادوان رسیدگی کردند+گزارش ویدیویی

عصر دنا: مسئولان قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت دهه کرامت و میلاد امام رضا علیه‌السلام، به مشکلات حقوقی و قضایی مراجعان ناحیه مادوان یاسوج رسیدگی کردند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

 

به گزارش عصر دنا، مسئولان قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت دهه کرامت و میلاد امام رضا علیه‌السلام، به مشکلات حقوقی و قضایی ۴۳ نفر از مراجعان شهر مادوان یاسوج در مسجد امام علی علیه‌السلام رسیدگی کردند. 

به مناسبت دهه‌ کرامت و میلاد امام رضا علیه‌السلام، افراسیاب رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و هیئت قضایی همراه در مسجد امام علی علیه‌السلام شهر مادوان، درخواست‌های مراجعان را مورد رسیدگی قرار دادند.

در این دیدار، سید وحید موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، حمید نادریان معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری، سیدعلی ملک حسینی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، معاونان دادستان مرکز استان و قنبری رئیس مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه در استان و جمعی از مسئولان قضایی مرکز استان حضور داشتند.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.