کد خبر: ۳۱۰۴۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۱۹:۵۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

تمجید تاجگردون از یک اقدام مهم در بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

عصر دنا: نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اتفاق خیلی مهمی در حال رقم خوردن است که از این حیث عملکرد سازمان جهاد کشاورزی قابل تقدیر است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا غلامرضا تاجگردون در نشست بررسی پروژه‌های گچساران و باشت گفت: اقدام سازمان جهاد کشاورزی و کار تلفیقی مدیران ارشد استان با محوریت استاندار و همکاری امور آب در حمایت از سرمایه‌گذاری شرکت ماهان، تجربه موفقی از کار تیمی و جهادی در این استان است.


رییس کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: در این طرح که مقدمات تامین زمین و آب آن در کمترین زمان ممکن انجام شد، مزرعه ۱۵۰۰ هکتاری یک‌دست با یک محصول مشخص احداث خواهد شد که می‌تواند حتی به لحاظ فرهنگی هم چهره منطقه را تغییر دهد.

تاجگردون با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در توسعه استان تصریح کرد: وقتی یک محصول در ۱۵۰۰ هکتار تولید شود به دنبال آن صنایع جانبی هم شکل می‌گیرند و سطح کار در این استان را بالا می‌برد.

وی ادامه داد: مدیران شرکت ماهان در تماسی با بنده از نحوه همکاری مدیران سازمان جهاد کشاورزی، امور آب و شخص استاندار قدردانی کردند و گفتند خود ما هم تصور نمی‌کردیم با این سرعت چنین طرحی به مرحله اجرا برسد.

تاجگردون گفت: با چند اقدام از این دست به راحتی می‌توان زندگی مردم را تغییر داد اگر با هم باشیم و همانند همین طرح، به صورت جهادی و دلسوزانه دست به دست هم دهیم و کار را به سرانجام برسانیم.

تاجگردون از همه مدیران مرتبط به ویژه رییس سازمان جهاد کشاورزی قدردانی کرد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حمد الله ناصری
|
Singapore
|
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
واقعا دکتر معتمدی کشاورزی را در استان متحول کرد خصوصا اگر نمایندگان بودجه برسانند عالی میشه.... اگر پول و سواد باشه و مدیر پاک دست و علمی باشه استان از حالت محرومیت در میاد... درود بر جهاد کشاورزی و مدیر علمی اش.... کسی که فوق دکترای کشاورزی دارد باید هم خوش بدرخشد...
علی یار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
ملا حمداله ناصری حتما دمتو خوب دیده یا خود معتمدی هستی که پیام میده ?
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین
آخرین اخبار