کد خبر: ۳۰۷۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۰۹:۰۵ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

تاکید معاون عمرانی استاندار بر پایش مستمر میدانی طرح‌های نهضت ملی مسکن

عصر دنا: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیمانکاران کم کار در نهضت ملی مسکن تعیین تکلیف خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، معاون عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه جلسات کارگروه نهضت ملی مسکن برای بررسی مشکلات و مصوبات و برنامه ریزی برای شتاب بخشی در روند اجرایی به صورت هفته‌ای برگزار می شود، گفت: طرح های نهضت ملی مسکن به صورت میدانی پایش می شود و پیمانکاران کم کار در نهضت ملی مسکن نیز تعیین تکلیف خواهند شد.
عیسی شهامت تسریع در روند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن، را از مهم‌ترین اولویت‌ها دانست و گفت: پرداخت نشدن تسهیلات بانکی و نداشتن مجوز وپروانه ساخت از مهمترین مشکلات نهضت ملی مسکن است که رفع این چالش‌ها برای تسریع در روند اجرایی به جد پیگیری خواهد شد.
شهامت اظهار داشت: صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری‌ها و تسهیلات بانکی که هرکدام از آنها مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می‌کند.
وی با اشاره به سهمیه مشخص بانک‌های عامل استان در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن افزود: مشکلات صدور مجوز و پروانه برای پرداخت تسهیلات مسکن از سوی بانک‌ها در کمترین زمان ممکن از سوی شهرداری‌ها برطرف خواهد شد.
شهامت تصریح کرد: در این جلسه بانک‌ها عامل استان متعهد شدند که در یک بازده زمانی کوتاه نسبت به پرداخت تسهیلات و تعهدات خود در نهضت ملی مسکن اقدام کنند.
وی اضافه کرد: با همکاری بانک‌ها درصد زیادی از تعهد قرارداد بانک‌ها در تسهیلات برای تسریع در روند اجرایی پرداخت خواهد شد.
شهامت با اشاره به عدم صدور مجوز ساخت تعدادی از واحد‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های مختلف استان گفت: با پیگیری‌های انجام شده پیمانکاران این واحد‌ها موظف به پیگیری برای دریافت صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری‌ها نیز شدند.
وی اضافه کرد: ۱۸ هزارو ۱۴۱ واحد نهضت ملی مسکن در کهگیلویه وبویراحمد در گروه‌های مختلف باید احداث شود.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
آخ و بخت عسکر
تلخسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
هرکسی دنبال خرید زمین و افزایش قیمت املاکش است
مردم بدبخت و بیچاره هم سرکارند
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.