به گزارش عصر دنا، فاطمه اسدی ظهر امروز در نشست کارگروه توسعه استان با تاکید بر اهمیت مهارتآموزی بر اساس نیازهای بازار کار و پیشرفتهای صنعتی، تصریح کرد: سازمان فنی و حرفهای تلاش میکند تا با توسعه مهارتآموزی، جوانان را برای مشاغل فنی و حرفهای آماده کند، زیرا مهارت در جامعه مورد غفلت واقع شده است.
وی با اشاره به ارائه آموزشهای عادلانه در سراسر کشور، از جمله روستاها و شهرها، افزود: سازمان فنی و حرفهای به دنبال ایجاد فرصتهای آموزشی برابر برای همه افراد است.
اسدی همچنین از برنامهریزی برای تاسیس مراکز آموزشی ایمنی در تمام شهرستانها به منظور ارتقای سطح ایمنی در جامعه خبر داد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد مشارکت خیرین در توسعه مهارتها را بسیار موثر دانست و افزود: سازمان فنی و حرفهای از این ظرفیت برای گسترش آموزشهای فنی و حرفهای استفاده میکند.
وی با اشاره به همکاری ۳۰ مربی افتخاری با سازمان فنی و حرفهای استان، این امر را نشان از تعهد و مشارکت جامعه در توسعه مهارتآموزی دانست.
اسدی در پایان، جذب ۱۰۰ درصدی کارآموزان در حوزههای فنی را نشان از کیفیت بالای آموزشها و تطابق آنها با نیازهای بازار کار دانست.
توسعه آموزش هوش مصنوعی و مشاغل خانگی گیاهان دارویی در استان
مدیرکل فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد از تاسیس کارگاه آموزش هوش مصنوعی در مرکز IT یاسوج خبر داد و بر تلاش برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی در حوزه گیاهان دارویی و توسعه کسب و کارهای کوچک در بخش کشاورزی تاکید کرد.
اسدی با اشاره به تاسیس کارگاه آموزش هوش مصنوعی در مرکز IT یاسوج، تصریح کرد: متاسفانه با وجود تجهیز کارگاهها، در حوزه هوش مصنوعی ضعف هایی وجود دارد و در این زمینه حق بهکارگیری نیروهای حق التدریس را داریم.
وی با بیان اینکه در گذشته در حوزه گیاهان دارویی قطب بودیم، گفت: در تلاش هستیم که گیاهان دارویی را به عنوان مشاغل خرد و خانگی ایجاد کنیم.
اسدی با اشاره به پتانسیل بالای استان در حوزه کشاورزی، افزود: در حوزه کشاورزی با حداقل هزینه میتوان در کسب و کارهای کوچک به درآمد خوبی در مناطق سردسیری و گرمسیری رسید.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت توجه به آموزشهای نوین و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در استان تاکید کرد.