به گزارش عصر دنا سید عیسی حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل در نشست ساماندهی اتباع بیگانه در استان گفت: لازم هست همه نهادها نسبت به حضور این اتباع واکنش داشته باشند، اتباع بیگانه باید ساماندهی و افرادی که در استان به صورت غیر مجاز هستند باید طرد، و به تبع این مسئله و جهت جلوگیری از آسیبها و جرایم نیز اقدام کنند.
حسنی افزود: بعضی از اتباع بیگانه نیز خطراتی برای جامعه ما دارند و طرد افراد غیر مجاز از استان ضروری است.
وی اظهار داشت: طبق آمارها، تعداد اتباع بیگانه در شهرستان دنا، از سایر شهرستانهای استان بیشتر میباشد، این موضوع نیز در بحث مشاغل کاری و مشکلات زیاد دیگری نیز از جمله امنیت، بهداشت و سایر موارد را نیز در پی خواهد داشت که برای جلوگیری از این تنشها و پیشگیری از این جرایم، این اتباع نیز باید هرچه سریعتر استان ما را ترک کنند.
معاون قضایی دادگستری استان تصریح کرد: اتباع بیگانه غیر از آسیبهای دیگر، چالشهای امنیتی شدیدی را برای ما ایجاد میکنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: مداخلات ما در این موضوع باید طوری باشد که آسیب زایی خیلی کمتری داشته باشد و افراد بدون هویت و غیر مجاز نیز که باعث ایجاد آسیبهای اجتماعی، امنیتی و دیگر آسیبها هستند، از کشور ما طرد شوند.
وی افزود: نهادهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی باید آسیب شناسی کنند و بنا به جغرافیای سیاسی، اجتماعی و استانی، تصمیمات بهتری را نسبت به اتباع بیگانه بگیرند تا دچار مشکل نشده و بتوانیم مشکلات ناشی از این کار را کاهش دهیم.
معاون قضایی دادگستری استان در ادامه اظهار کرد: این افراد در بحث صنایع، کار و رفاه اجتماعی مردم را نیز تحت تأثیر قرار میدهند و کهگیلویه و بویراحمد از استانهایی میباشد که اقامت اتباع بیگانه غیر مجاز در آن ممنوع میباشد.
وی گفت: همه نهادهای مسئول نیز مؤظفند در خصوص اتباع بیگانه، عملکرد خود را ارائه دهند و چالشها و اقدامات را بیان و همچنین کارهایی که انجام دادهاند را همراه با آسیبشناسیهای این موضوع، آن را به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان نیز ارائه دهند.
معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ابراز داشت: طبق آمارهای موجود ۵۱۱ نفر دانش آموز در استان ما اتباع بیگانه هستند که ۷۸ نفر از این دانش آموزان مادر ایرانی دارند. حسنی افزود: به سبب این موضوع در مدارس، مشکلات رفتاری و تعارض فرهنگی نیز بین دانش آموزان به وجود میآید و همچنین ۲۰ درصد از کودکان کار ما اتباع بیگانه هستند.
وی در پایان ضمن تشکر از مردم شریف استان عنوان کرد: مردم نیز بدون از تنش و واکنشهای غیر اخلاقی، نهایت همکاری و همراهی را با نهادهای مجری و مربوط به این موضوع به صورت قانونی داشته باشند و همچنین خانوادهها باید آگاه باشند که هیچ گونه وصلتی را با اتباع بیگانه که هویت ندارند، انجام ندهند تا خانواده آنها، مورد آسیبهای اجتماعی و دیگر آسیبها ناشی از این امر نشود.
استان های دیگر برای اینکه برخی مشاغل دچار مشکل نشوند کار کردن افاغنه دارای مدارک و پاسپورت را مجاز نموده اند ولی رر استان ما انبارداران مجوز نیز ممنوع الکار هستند و این اقدامات دستوری حلال مشکل نیست بلکه مشکل آفرین تر می شوند نمونه آنرا در فصل بهار و تابستان امسال خواهیم دید.
مردم استان ما فقیر هستند و با اندکی خرج کردن افغانی ها تعداد انگشت شماری از خانواده ها به ابن ها دختر می دهند بعدش معلوم میشه تا افغانی در کشورش چندین بچه داره و یا غیبش میزنه یا هم معتاده و مریضه که این زنش می مونه و چند سر بچه ی با اسیب های اجتماعی فراوان
۳_افغانی ها مهارت و هنر خاصی ندارند برای استان ما و عملا فقط بر محرومیت استان اضافه می کنند
۴_بعضی از مردم استان اخلاق خاص خود را دارند و معمولا اتباع را خیلی اذیت می کنند و باز هم اتسانی نیست که اتباعی که حتی مجوز هم دارند وقتی نمی توانیم امنیتشان را تامین کنیم را بپذیریم