کد خبر: ۳۰۱۶۷
تاریخ انتشار:۰۴:۵۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

نزاع دسته جمعی منجر به قتل شد/دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ساعت

عصر دنا: فرمانده انتظامی لنگرود با بیان اینکه نزاع و درگیری دسته جمعی منجر به قتل یک جوان ۲۶ ساله شد گفت: قاتل و دو همدستش در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شدند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

سرهنگ ارسلان صبح زاهدی گفت: در پی اعلام یک فقره نزاع دسته جمعی در مسیر اطاقور به کومله، ماموران انتظامی برای بررسی موضوع در محل حضور یافتند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه پس از حضور عوامل گشت در محل مشخص شد که ۵ سرنشین یک دستگاه خودروی ۲۰۶ پس از تیراندازی در لات لیل به سمت اطاقور متواری شده‌اند افزود: ۳ سرنشین یک دستگاه خودروی پراید به تعقیب خودروی ۲۰۶ پرداخته و در مسیر اطاقور به کومله با سلاح سرد باهم درگیر شدند که بر اثر این نزاع دسته جمعی دو نفر مجروح و یک جوان ۲۶ ساله با ضربات چاقو به علت جراحات وارده به قتل رسید.

سرهنگ صبح زاهدی با اشاره به اینکه در کمتر از ۲۴ ساعت قاتل ۳۲ ساله متواری و دو همدستش شناسایی و دستگیر و یک دستگاه خودروی ۲۰۶ در این خصوص توقیف شد گفت: دستگیری ۳ متهم متواری دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین