کد خبر: ۲۹۸۸۰
تاریخ انتشار:۰۱:۱۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان: استفاده از ظرفیت کمیسیون مشترک برای تسهیل تبادلات دائمی ایران و مالزی ضروری است

عصر دنا: رئیس جمهور استفاده از ظرفیت کمیسیون مشترک برای تسهیل تبادلات دائمی میان تجار و بازرگانان، ارتباطات میان فرهنگی و انتقال تجربیات در زمینه های مختلف اقتصادی و علم و فناوری به منظور ایجاد منافع مشترک و بهرمندسازی دو ملت و دو کشور ایران و مالزی را ضروری دانست.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه هشتم اسفند ۱۴۰۳ در دیدار «داتو سری اوتاما حاجی بن محمد حاجی حسن» وزیر امور خارجه مالزی همگرایی و تقویت روابط میان کشورهای اسلامی از جمله ایران و مالزی را از ضروریات شرایط کنونی جهان دانست و گفت: اینکه ما بر توسعه ارتباطات و افزایش همگرایی و همکاری میان کشورهای اسلامی تاکید داریم مبنای دینی و اعتقادی دارد و اگر امروز رژیم صهیونیستی جرات جنایتگری و تجاوزکاری در منطقه دارد به خاطر آن است که مسلمان‌ها نسبت به یکدیگر بی‌تفاوت‌اند.

رئیس جمهور هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر میان مسئولین و سیاستمداران جهان اسلام را در زدودن اختلافات، سوء تفاهمات، فقر و محرومیت از جوامع اسلامی بسیار موثر و حائز اهمیت دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران بر گسترش ارتباطات با کشورهای اسلامی از جمله مالزی در همه زمینه‌ها آمادگی و تاکید دارد.

پزشکیان به برگزاری هشتمین کمسیون مشترک ایران و مالزی به میزبانی تهران پس از ۱۷ سال وقفه اشاره کرد و گفت‌: استفاده از ظرفیت کمیسیون مشترک برای تسهیل تبادلات دائمی میان تجار و بازرگانان، ارتباطات میان فرهنگی و انتقال تجربیات در زمینه‌های مختلف اقتصادی و علم و فناوری به منظور ایجاد منافع مشترک و بهره‌مندسازی دو ملت و دو کشور ضروری است.

رئیس جمهور همچنین ابراز امیداوری کرد که این دیدارها و گفت وگوها منجر به ایجاد تعاملات قدرتمند و سازنده میان دو کشور و اشتراک‌گذاری آن با دیگر کشورهای اسلامی باشد.

وزیر امور خارجه مالزی نیز ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با دکتر پزشکیان و ابلاغ سلام‌های گرم پادشاه و نخست‌وزیر مالزی به رئیس جمهور کشورمان، روابط ایران و مالزی را مبتنی بر تفاهم و مناسبات دوستانه دانست و بر علاقمندی کشورش برای توسعه روابط و استفاده از ظرفیت‌ها و تجارب ایران بویژه در بخش‌های علمی و تکنولوژی، روابط دانشگاهی، صنعت غذایی و کشاورزی تاکید کرد.

«داتو سری اوتاما حاجی بن محمد حاجی حسن» ایران را کشوری متمدن، تاریخی با قدمتی چندین هزار ساله و در حال رشد و پیشرفت توصیف کرد و گفت‌: ایران سرزمین دانشمندان، محققین و نخبگانی برجسته در سطح جهانی است که مالزی علاقمند به استفاده از این ظرفیت‌های علمی در قالب همکاری‌های مشترک و در راستای منافع مشترک دو کشور و دو ملت است.

وی به اشتراک مواضع ایران و مالزی در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مسئله فلسطین نیز اشاره کرد و گفت: ما همانند جمهوری اسلامی ایران جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم غزه را محکوم و هرگونه نقشه و اقدامی برای اجبار فلسطینیان به ترک خانه و سرزمین‌شان را مردود می‌دانیم.

وزیر امور خارجه مالزی همچنین پیام دعوت رسمی آقای انور ابراهیم نخست‌وزیر مالزی از دکتر پزشکیان برای سفر به این کشور را به رئیس جمهور کشورمان ابلاغ کرد.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.