تاریخ انتشار:۱۸:۵۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بازدید و برگزاری کارگاه آموزشی ضابطین انتظامی یگان ویژه استان

پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، در راستای اعمال ماده ۳۳ قانون آیین دادرسی کیفری و همچنین در اجرای سیاست های سند تحول قضائی، ساعد عارف نسب بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب یاسوج از پلیس یگان ویژه استان بازدید و ضمن آموزش های لازم و قدردانی از زحمات پرسنل پرتلاش بر حسن اجرای وظایف ضابطان به ویژه از حیث رعایت حقوق شهروندی و همچنین برخورد با جرایم خشن و مخل نظم و امنیت عمومی تاکید کرد.

این دوره آموزشی با حضور ٧٦ نفر از ضابطين یگان ویژه استان با طرح سرفصل هاي الزامي آموزش ضابطين با محوريت قانون آئين دادرسي كيفري برگزار شد.

بازدید و برگزاری کارگاه آموزشی ضابطین انتظامی یگان ویژه استان

 

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.