تاریخ انتشار:۱۷:۱۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
عصر دنا: ۴۲ پروژه با ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در چهارمین روز از دهه فجر با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی و محلی در شهرستان چرام افتتاح و کلنگ زنی شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، یدالله رحمانی روز دوشنبه در چرام، اظهار کرد: از مجموع این پروژه ها ۴۰ مورد با ۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه عمرانی است که ۲۸ مورد با یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری افتتاحی و ۱۲ پروژه با یک هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار کلنگ زنی است.

وی افزود: در چهارمین روز از دهه فجر ۲ طرح اقتصادی شامل کارخانه فرآوری و دانه‌بندی بوکسیت و کارخانه تولید فوم با ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی ۲۵ نفر مورد بهره برداری قرار گرفت.

رحمانی خطاب به مدیران کل دستگاه های اجرایی و فرماندار چرام تاکید کرد: عملیات اجرایی پروژه هایی که امروز کلنگ زنی می شود در برنامه زمان بندی و با کیفیت هر چه بهتر احداث شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از پروژه های کلنگ زنی شده ساختمان آتش نشانی چرام است که با حدود ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار احداث می شود. همچنین همزمان با این پروژه عملیات احداث چند پروژه دیگر در حوزه عمران شهری با اعتبار ۳۱۰ میلیارد ریال آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه طرح آبرسانی به منطقه جوخانه چرام در دستور کار قرار گرفته است، تاکید کرد: پل منطقه بیدانجیر در دست ساخت است که باید به عملیات احداث آن شتاب داده شود.

۴۲ پروژه با ۲۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در چرام افتتاح و کلنگ زنی شد

رحمانی ادامه داد از محل مسئولیت های اجتماعی نفت به شهرستان چرام، برای رفع نقاط حادثه خیز محور تنگ پیرزال، جاده سپیدار-سرفاریاب و دهدشت، واریانت آب حیات و جاده دمه میان تنگان اعتبار اختصاص یافته است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پروژه‌های دیگری در منطقه تعریف شده است که نیازهای ضروری مردم است و می طلبد معاون عمرانی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبار لازم برای به نتیجه رسیدن این پروژه ها را در اسرع وقت اختصاص دهند.

وی عنوان کرد: پروژه های دیگری نیاز مردم است اما در برنامه دیده نشده است که از محل بودجه سال آینده احداث این پروژه ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رحمانی با بیان اینکه مردم ولی نعمتان انقلاب هستند و مکلف به خدمت به آنها هستیم، گفت: هیچ مدیری منتی برای انجام وظایف قانونی به مردم ندارد و سیاست دولت آقای پزشکیان هم خدمت بی منت به مردم است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشور با مشکلاتی و موانعی مواجه است که در این شرایط باید حداکثر تلاش برای رفع مشکلات مردم انجام شود.

۴۲ پروژه با ۲۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در چرام افتتاح و کلنگ زنی شد

به گزارش ایرنا، صبح امروز استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران با حضور در گلزار شهدای منطقه سرفاریاب شهرستان چرام به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین