عصر دنا- یادداشت دریافتی: روزی نیست دانشگاه علوم پزشکی از رفت و آمد اخبار زیر تیغ نباشد، ایرادی هم وارد نیست، از دستگاه عریض و طویل سلامت و درمان انتظارات بالاست، مردم روزانه با آنها سرکار دارند، عملکرد شان رصد و زیر بار نظرات مختلف است.
جاودان سیرت مانند همه مدیران دیگر نقاط ضعف و قوت خود را دارد، یکی از برجستگی های تعاملی و ارتباطی بودن او در مواجه با همه گروه هاست، در قالب صف بندی و دسته جات سیاسیون قرار نمی گیرد و سعی می کند میدان خود را تعریف کند و براساس ضوابط آن جلو برود.
در این ماهها حادثه تلخ دکتر داوودی و برخی خشونت ها علیه کادر درمان باعث شد بخش زیادی از عملکرد سعید جاودان سیرت زیر بار اخبار منفی دیده نشود.
شاید کسی ندادند اما فقط بالغ بر ۵۰ پروژه در سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ افتتاح شده است که میتوان از بیمارستان شهید سلیمانی بهمئی و مرکز پزشکی هستهای یاسوج نام برد.
فاز اول درمان مرکز پزشکی هستهای یاسوج برای اولین بار به متراژ ۲۵۰ متر مربع با حضور معاون محترم درمان وزارت افتتاح و به بهرهبرداری رسید و با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده است.
علاوه براین در استانی که بیش از ۶ هزار بیمار سرطانی در وجود داشت آنان سالانه هزینه های زیادی برای درمان بیماری خود متحمل میشدند، تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینههای گزافی در پی مراجعه به استانهای همجوار، بیمار متحمل میشد اما با نصب دستگاه رادیو تراپی این مسائل برطرف خواهد شد.
یکی از مسائل دانشگاه ها امور قراردادها و مناقصات بود که ادوار مختلف دانشگاه و در ماههای متمادی تیتر رسانه ها کرد و مناقصات و جذب نیرو ها در آن مقطع شائبه برانگیز و پرحاشیه بود.
در شرایطی که پرداختی پیمانکاران قبلی کمتر از حد معمول بود و برای کارگران رضایت بخش نبود و گاها ۵ یا ۶ میلیون به هر فرد و گاها به تدریج تزریق میشد و به افراد ابیسواد و تحصیل کرده به یک شکل حقوق داده نیشد اما جاودان سیرت با امضای قرارداد با شرکت آوای سلامت این دانشگاه را چنگال تمامیت خواهی برخی سیاسیون نجات داد.
این اتفاقات مثبت در دانشگاهی رخ داده که در سال گذشته ماهیانه ۲۳ میلیارد کارانه و ۱۶و نیم میلیارد اضافه کار و ماموریت پرداخت کرده است.
همه این عمکرد ها در توان مدیری بوده در نمایندگان سابق ادوار با او خوب تا نکردند، سید ناصر حسینی از ابتدا با نامه شمشیر را از رو بست، روشنفکر نیز بعد از برآورده نشدن خواسته های غیر معقول پشت او را خالی کرد و مهم تر از آن استاندار سابق به دنبال جایگزین برای او بود و بعضا در بازدید از مراکز درمانی رئیس دانشگاه را تعمدا با خود هم گام نمیکرد.
با شروع به کار دولت جدید و ترکیب جدید نمایندگان نگاه توسعه گرایانه در امورات دانشگاه تشدید یافت و قوت گرفت و اینک شاهد اتفاقات مثبت تری نیز هستیم.
به نظر میرسد نیاز است در دستگاه های تخصصی مانند دانشگاه علوم پزشکی عینک سیاسی را برداشت و نگاه عملگرایانه و عینی را جایگزین کرد، و در میدان تخریب وارد نشد چرا که همه ما بازنده این میدان هستیم.
او هرگز سیاسی عمل نکرد بلکه خرد ورزانه و با دوبال خرد و علم همواره در خدمت مردم عزیز استان بود و در جهت خدمت رسانی به مردم عزیز استان کوتاهی نکرد
درود خداوند بر این مرد بزرگ و خرد ورز .
هرگز در طول خدمت خود نگاه جناحی نداسته و ندارد
و آنچکه برایش بسیار حائز اهمیت و مهم بود خدمت به مردم ، درمان مردم و ارائه بهترین خدمات رسانی به عموم مردم بود و هست .
از خدای متعال ، آرزوی موفقیت و سربلندی روزافزون توام با سلامتی و تندرستی این مرد بزرگ را خواهان و خواستارم .
مردم دلاور خیز استان بخصوص مردم غیور بویراحمد ، هرگز زحمات شبانه روزی و از خود گذشتگی های دکتر جاودان سیرت را در زمان شیوع بیماری کرونا را فراموش نخواهند کرد .، دکتر جاودان سیرت تا پای جان ایستاد و خدمت کرد وجان بسیاری از مردم این استان را از بیماری منحوس کرونا نجات داد و به حق شایسته لقب فرمانده مبارزه با بیماری کرونای استان بود و به شایستگی ، این مقام و منزلت و لقب ارزشمند را ، که بر اساس آمار و ارقام خدمت ایشان ، در دوره خاص شیوع بیماری کرونا ، به مردم بود لذا همین مردم مهربان ، دلسوز و البته توانمند و دانا ، در کارنامه ایشان خدمات ایشان را ثبت و ضبط کردند و این حرکت مردم به پاس خدمات و زحمات دکتر سعید جاودان
سیرت بود که قطعا در تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد بعنوان نمادی ارزشمند در عرصه خدمت به مردم در حوزه سلامت استان به یادگار خواهد ماند و بعنوان میراًث آیندگان ثبت ضبط گردید .
مجددا درود میفرستم به کارنامه درخشان دکتر سعید جاودان سیرت و از خدای سبحان آرزوی طول عمر با برکت توام با سلامتی و تندرستی در عرصه سکانداری حوزه سلامت استان ( مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد) رمسئلت می نمایم .
توفیق روز افزون