سید جواد هاشمی مهر روز یکشنبه در نشست ستاد جوانی جمعیت استان در یاسوج، اظهار کرد: از این تعداد چهار نفر در دهدشت، ۱۲ نفر در دنا و ۹ نفر در مرکز استان هستند.
وی افزود: زمین مورد نیاز برای این افراد ۱۲۰ هکتار است و زمین دولتی در استان اندک است و باید منابع مالی تامین شود که بتوانیم زمین خریداری و در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود منابع در این استان به صورت کامل اجرایی نشده است.
هاشمی ابراز کرد: تاکنون نزدیک به ۶ هزار فقره تسهیلات بانکی فرزندآوری به واجدان شرایط پرداخت شده و ضروری است سازمان برنامه و بودجه کشور و دیگر متولیان امر نسبت به تامین مالی مورد نیاز اجرای قانون جوانی جمعیت اقدام و بودجه لازم را در اختیار دستگاههای اجرایی قرار دهند.
وی از کاهشی بودن رشد جمعیت در استان خبر داد و گفت: در زمینه زاد و ولد و موالید با وجود تلاشهای انجام شده شرایط خوبی نداریم.
از ابتدای امسال تاکنون در هر ماه ۷۵۶ مورد ودر هر شبانه روز ۲۵ واقعهی ولادت به ثبت رسیده است و نرخ ولادت در استان ۸. ۱۲ است.
دولت میتونه پول زمین رو ریالی به واجدین شرایط پرداخت بکنه تا خود مردم زمین تهیه بکنند.......وگر نه زمین با متراژهای بالا یجا گیر نمیاد البته در استان کهگیلویه و بویراحمد که مناطقی کوهستانی با وسعت محدود داره...
هیچکس بچه نخواد برای این طرح همش دروغه