کد خبر: ۲۸۶۱۲
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
تاریخ انتشار:۲۰:۴۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳

فرصت تحول برای مهندسان کهگیلویه وبویراحمدی در آستانه انتخابات/ "فرزاد محمدیان" تحول و کارآمدی در نظام مهندسی را به ارمغان می‌آورد

عصر دنا: یکی از کاندیداهای برجسته این دوره، مهندس فرزاد محمدیان با تجربه‌ای غنی و برنامه‌هایی جامع، به دنبال ایجاد تحولی مثبت در سازمان نظام مهندسی استان کهگیلویه وبویراحمد است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر دنا، در آستانه برگزاری دهمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان، کاندیداهای این دوره با برنامه‌ها و اهدافی نوین به میدان آمده‌اند. این انتخابات که به عنوان یک رویداد صنفی و تخصصی شناخته می‌شود، فرصتی است تا مهندسان با انتخاب هیات مدیره‌ای قوی و کارآمد، به بهبود وضعیت حرفه‌ای و معیشتی خود کمک کنند.

یکی از کاندیداهای برجسته این دوره، مهندس فرزاد محمدیان با تجربه‌ای غنی و برنامه‌هایی جامع، به دنبال ایجاد تحولی مثبت در سازمان نظام مهندسی است. وی با تاکید بر اهمیت شفافیت، عدالت و تخصص در مدیریت، وعده داده است که در صورت انتخاب، با تشکیل تیمی منسجم و کاربلد، به ارتقای جایگاه مهندسان و بهبود شرایط کاری آنان خواهد پرداخت.

مهندس فرزاد محمدیان از چهره هایی است که در بازه کوتاه مدت تبلیغات توانسته است با اقبال خوبی از سوی جامعه مهندسی استان کهگیلویه وبویراحمد روبرو شود و با ارائه برنامه های گوناگون نظرات این قشر اثرگذار را به خود جلب کند.

فرصت تحول برای مهندسان کهگیلویه وبویراحمد در آستانه انتخابات/

مهندس فرزاد محمدیان در نشست معماران با اشاره به رویکرده های انتخاباتی خود اظهار داشت : ما به شفافیت در عملکرد و پاسخگویی به اعضا متعهد هستیم و با ایجاد سامانه‌های الکترونیکی و به‌روز، فرآیندهای اداری را تسهیل خواهیم کرد. هدف ما ایجاد سازمانی است که نه تنها به نیازهای امروز مهندسان پاسخ دهد، بلکه برای آینده‌ای پایدار و موفق نیز برنامه‌ریزی کند.
وی افزود: برنامه‌های ما شامل ارتقای سطح آموزش‌های تخصصی، بهبود شرایط بیمه و رفاه مهندسان و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید است تا رویکردهای تحولی در سازمان نظام مهندسی استان کهگیلویه وبویراحمد آغاز شود.

فرزاد محمدیان با تأکید بر اهمیت همکاری و تعامل با سایر نهادها و سازمان‌ها، به دنبال ایجاد روابطی مستحکم و سازنده با تمامی ذینفعان در صنعت مهندسی است. وی معتقد است که با همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف، می‌توان به تحقق اهداف مشترک و بهبود وضعیت کلی صنعت مهندسی استان دست یافت.

فرصت تحول برای مهندسان کهگیلویه وبویراحمد در آستانه انتخابات/

از سوابق مهندس فرزاد محمدیان می توان به دارا بودن پروانه اشتغال به کار پایه یک طراحی و نظارت از وزارت راه و شهرسازی از سال 1391، فارغ التحصیل ممتاز در مقطع کارشناسی معماری، دانش پژوه کارشناسی ارشد رشته طراحی شهری از دانشگاه علم و صنعت تهران، نایب رئیس انجمن معماری و شهرسازی استان در دور نخست وعضو سابق کمیته نظارت عالیه راه و شهرسازی استان اشاره کرد.

انتخابات نظام مهندسی یک فرصت بی‌نظیر برای مهندسان است تا با انتخاب نمایندگانی شایسته، به تحقق اهداف و خواسته‌های خود نزدیک‌تر شوند و تحول در سازمان نظام مهندسی استان کهگیلویه وبویراحمد را با انتخاب خود رقم بزنند.

فرصت تحول برای مهندسان کهگیلویه وبویراحمد در آستانه انتخابات/

از برنامه های این کاندیدای دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام مهندسی می توان به ایجاد شفافیت در ارکان مختلف سازمان، احیای کمیته های تخصصی، افتتاح حساب واسط برای حق الزحمه نظارت مهندسین، ایجاد سامانه جامع الکترونیک در بخش طراحی و نظارت، برقراری ارتباط سامانه ای با شهرداری ها جهت ارسال گزارش ناظران، اجرایی شدن طرح مجریان ذیصلاح، انجام خدمات رفاهی مناسب برای اعضا (خدمات بیمه ای، تسهیلات مالی، تفریحی، ورزشی و ...)، پیگیری جهت افزایش تعرفه خدمات مهندسی، خصوصاً در حوزه روستایی و همسان سازی آن با تعرفه شهری، افزایش و گسترش حوزه فعالیت خدمات مهندسی سازمان استان و درآمدزایی برای مهندسین و تسهیل پرداخت هزینه های خدمات مهندسی از طریق همکاری با بانکها اشاره کرد.

فرصت تحول برای مهندسان کهگیلویه وبویراحمدی در آستانه انتخابات/

این انتخابات که در تاریخ دوشنبه 3 دی ماه 1403 برگزار می‌شود، فرصتی است تا تمامی مهندسان با مشارکت فعال خود، به انتخاب هیات مدیره‌ای توانمند و دلسوز کمک کنند و آینده‌ای روشن‌تر برای حرفه مهندسی رقم بزنند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۹
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
بالاخره یه فرد کارآمد دیدیم
مهندس عمران
|
United States of America
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
درود بر همکار عزیز
مهندس فرزاد محمدیان
معمار خوش فکر و خلاق
امید دارم که با انتخاب شما شاهد تحول در سازمان نظام مهندسی باشیم.
علی حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
باید این هیئت مدیره فعلی تغییر کنه تا نظام مهندسی به جایگاه اصلی خودش برگرده
امیر اح
|
Germany
|
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
با آرزوی موفقیت برای مهندس خوش فکر و با برنامه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
با شناختی که از ایشان دارم
کاربلد هست و اگر دل به کار ببنده
و در آینده دچار حواشی و فامیل گری نشود میتونه برای این شهر کارساز باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
یه چیزایی بلد هست اگر بذارند کار کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
کمتر حرف بزنه و بیشتر عمل کند میتونه موفق بشه
پارتی بازی هم بزار کنار
انسیه موسوی
|
Germany
|
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
درود بر شما
جامعه مهندسی به افرادی متعهد مثل مهندس محمدیان نیاز داره
به امید این که این دوره پیروز انتخابات باشن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
بچه خوبیه فقط یکم مغروره
محمد
|
Germany
|
۲۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
سلام. قطعا با ورود اقای مهندس محمدیان بخش عظیمی از مشکلات ما مهندسین حل و آرامش روح و روان ما پایدار خواهد بود .
به امید پیروزی ایشان
عضو سازمان
|
Germany
|
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
با دیدن اهداف و برنامه‌های مهندس فرزاد محمدیان به یقین کامل رسیدم که فریاد رس جامعه مهندسین ایشان هست و بس. و قطعا هر کسی را که ایشان حمایت کند ما هم حمایت می‌کنیم.
سربلند باشی جناب مهندس عزیز و ارزشمند
انبوه سازی
|
Germany
|
۰۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
شهادت حق می دهم که آقای مهندس محمدیان درکارطراحی ونظارت وهمچنین رعایت حق وانصاف وعدالت در امور مرتبط با نظام مهندسی وجامعه مهندسین استان کم نظیر هستن.
عزیزی
|
Germany
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
جناب محمدیان فردی پاک دست، به دور از رابطه گری و فامیل بازی و جز معدود کسانی که با برنامه وارد شده است،، انشالله که در این راه موفق و سربلند باشد
یاسوج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
قوم و خویش ها همه ریختن تو کامنت ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
ایخرش
هر که کت شلوار پوشی و اومه جلو دوربین! فرار کنید و دستش!
جامعه معماران
|
United States of America
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
یا مهندس فرزاد
یا باطله
دنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
بنظرم دکتر اسکندری خیلی بهتر باشه رای بدم همون اسکندری یه سر وگردن بالاتر هست
حسین
|
Germany
|
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
اسکندری سازمان نظام مهندسی رو نابود کرد باید یه فرد شایسته جایگزینش بشه
یاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
با شناختی که از اقای مهندس محمدیان دارم ایشون باصداقت و پرهیز از هرگونه ریاکاری هستن و مطمئن باشید فرد لایق برای این منسب کسی جز اقای مهندس محمدیان نیستن
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.