به گزارش پایگاه خبری عصر دنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد اکبر آیین افزود: هدف از برگزاری این رویداد رشد و پرورش گروه های نمایشی نوجوان و جوان در مساجد استان است و در طول سال با برنامه ریزی مدون در تلاش برای شناسایی نیروهای جوان هستیم.
وی شهرستان لنده را به عنوان پایلوت تئاتر مساجد معرفی کرد و ادامه داد: درخشش هنرمندان استان در جشنواره های ملی ماحصل آثار درخشان تولید شده در دوره های قبل برگزاری این رویداد بود.
مسئول واحد نمایش حوزه هنری در پایان ابراز کرد: این رویداد باهدف ایجاد شرایطی برای شکوفایی نبوغ و استعدادا نوجوانان و جوانان علاقهمند در عرصه هنرهای نمایش و ورودشان به این عرصه در حال برگزاریست.
آثار شرکت کننده در این رویداد عبارتند از:
نمایش نامه های بی جواب به نویسندگی و کارگردانی رویا موسایی،نمایش تنهایی به نویسندگی یاسر خالقی و کارگردانی فضل الله باقری،نمایش همسایه دیوار به دیوار به نویسندگی علیرضا قاسمی و کارگردانی حسین صدری،نمایش دریاچه ماهی به نویسندگی حسن صادقی و کارگردانی افضل خرمی،نمایش جنگ یا گنج به نویسندگی یاسر خالقی و کارگردانی حمید کوهگرد،نمایش پلاک به نویسندگی سهیلا قلاوند و کارگردانی فرخنده ریاحی،نمایش ستاره های به رنگ تاول به نویسندگی فاطمه عظیمی و کارگردانی نجمه آقایی،نمایش شاید این بار می برند که...به نویسندگی رضا بیات و کارگردانی حمید ویسی،نمایش انتخاب به نویسندگی و کارگردانی یاسر خالقی و نمایش چوپان دروغگو به نویسندگی یاسر خالقی و کارگردانی یاسین نجاتی پور
شایان ذکر است آثار برگزیده جهت شرکت در همایش تئاتر محرابیان بچه های مسجد به دبیرخانه جشنواره سراسری معرفی خواهند شد.