عصر دنا- یادداشت: دریافتی: در اولین یادداشت به عوامل پیروزی محمد بهرامی اشاره کردیم اما تیم رسانه نماینده محترم به جای پذیرش نقد منصفانه و اصلاح خود، طی جوابیهای محترمانه ولی سطحی تلاش کرد محمد بهرامی را فاقد خطا و اشتباه، صاحب اندیشه بینالمللی با قدرت تسخیر افکار و قلوب مردم و دارای توانایی جذب اعتبارات در سطح ملی و بینالمللی معرفی نماید. با این حال چند نقد اساسی نسبت به جوابیه سطح پایین تیم رسانه دکتر محمد بهرامی وجود دارد که در ادامه و به شرح ذیل بیان میگردد:
بند ۱:
تیم رسانه محمد بهرامی معتقد است ایشان رای سلبی نداشته و مردم فقط به دلیل وجود اندیشه مدرن، شخصیت علمی، سیاسی و اجتماعی محمد بهرامی از وی حمایت کردند و برخورداری از رای سلبی را توهین به شعور حامیان بهرامی تفسیر کردند. لذا باید عرض نماییم که در تمام انتخاباتهای دنیا بخشی از پایگاه رای هر شخص سلبی و بخشی دیگر ایجابی است. اتفاقا رای سلبی در اکثر اوقات ریشه در شعور افراد دارد که به کارنامه ضعیف یا تفکر یک شخص نه میگویند. با توجه به اینکه در ۱۲ سال گذشته هیچگاه محمد بهرامی و نمایندگان قبل از ایشان راهکار و اندیشه مبتنی بر توسعه، دیدگاه مدرن و خلاقیت خاصی از خود نشان ندادند، این پرسش مطرح میشود که این دیدگاه مدرنی که شما به آن اشاره فرمودید کدام یک از نظرات و دیدگاههای محمد بهرامی است؟! احتمالاً محدود شدن انتخابات بویراحمد به ساز و نقاره، قشونکشی در فاتحهخوانیها، اتاق فکر و تصمیمگیری خانوادگی و ذبح حیوانات همان اندیشههای نو و مدرن مدنظر شماست!!! مضافاً اینکه راهکاری نیز از محمد بهرامی ندیدیم؛ نشان به آن نشان که پس از پیروزی وی، در مصاحبه با شبکه خبر وقتی مجری چند مرتبه از ایشان در مورد راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی سوال پرسید قادر به بیان هیچ پاسخی در این زمینه نبود. یا در تناقضی مضحک، خلاف مستند انتخاباتی، مخالفت خود با واردات خودرو را اعلام کرد! بنابراین از همین ابتدا تلاش کنیم انسانها را آنگونه که هست به مردم معرفی نماییم نه به آنشکل که آرزو داریم یا آنگونه که دوست داریم مردم نسبت به ما فکر کنند!
بند ۲:
اول، محمد بهرامی تا به امروز تفکر و عملکرد بزرگان اصولگرایی استان از جمله تفکر دکتر ستار هدایتخواه و حاج مسعود حسینی را در حد یک جمله نقد نکرده و از تفکر هیچ اصلاحطلبی در مقابل اصولگرایان دفاع نکرده است! اگر مصداق یا مثالی دارید، حتماً آن را رسانهای کنید. در این رابطه سوال مهم این است که واقعاً دلیل ترس، محافظهکاری و ارادت ویژه محمد بهرامی به چند نفر از بزرگان اصولگرایی چیست؟! وقتی بخش اصلی حامیان و بدنه جریان سیاسی محمد بهرامی کاملاً منتقد اصولگرایی میباشند، چرا محمد بهرامی برای تشکیل و انباشت سرمایه اجتماعی به ذائقه و نیازمندیهای مردم حامی خود پاسخ مطلوب نمیدهد و با اندیشه خود به نقد اصولگرایان نمیپردازد؟
برعکس شما، آیا میدانید دکتر خرامین علیرغم داشتن پیشینه اصولگرایی و پذیرفتن نظر اکثر شورای اصولگرایی در سال ۱۳۹۴، اما به دلیل اینکه سال ۸۶ با تقابل با همین اصولگرایان از جلالالدین آسپارِ اصلاحطلب حمایت کرد، امروز شاهد کینه و دشمنی چند نفر تصمیمگیر اصولگرایان نسبت به خود است؟ آیا محمد بهرامی میداند چند نفر از سیاستگذاران و تصمیمگیران اصولگرایی به دلیل هراس از توانمندی علمی و عملی دکتر خرامین، همیشه مخالف ایشان بودند و سعی در منزوی کردن ایشان داشتند؟
دوم؛ نقد ما پیرامون دنا و واگذاری مدیریت مراقبت از دنای شمالی نبود، بلکه موضوع بحث سد ماندگان و احداث این سد بدون داشتن پیوستهای لازم میباشد، زیرا در بحث دنای شمالی تقریباً همهی مردم و بویژه صاحبنظران اتفاق نظر دارند که به دلیل مغایرت واگذاری مدیریت دنای شمالی با اسناد بالادستی، در نهایت مدیریت دنای شمالی باید به استان ما برگردد!
سوم؛ همه مردم حتی حامیان جناب آقای دکتر محمد بهرامی تقریباً اتفاق نظر دارند که جناب بهرامی اتفاقاً در مذاکره و دیپلماسی قوی نیست، زیرا در طول ۱۲ سال و حتی در انتخابات ۱۴۰۲ نیز نتوانستند جمع زیادی از اصلاحطلبان صاحب گفتمان و اندیشه را به دلیل عدم مذاکره یا وجود دهها بار مذاکره با خود همراه کنند و در نظر آنها، هیچگاه بهرامی یک فرد صاحب گفتمان و توانمند نبود و نیست.
چهارم؛ شما چگونه اصلاحطلبی هستید که اعتراض مدنی و حق قانونی مردم بر اساس قانون اساسی را جنجال آفرینی و هیاهو نامیدید؟!
پنجم؛ مگر در اولین روز اعتراضات در برابر ساختمان استانداری شخص محمد بهرامی در میان معترضین نبود؟! پس نیاز نبود به اندازهای بر روی حضور ایشان در آن گردهمایی مانور دهید که آن اعتراض مدنی را نشاندهنده شعور سیاسی و بالا رفتن فرهنگ سیاسی قلمداد نمایید اما اکنون که در ادامه همان اعتراضات به خطاها و اشتباهات شما در جلوگیری از احداث سد ماندگان به عنوان مطالبه اشاره کردند، اعتراضات را جنجالآفرین و هیاهو نامگذاری نمایید.
چطور وقتی که شما به دلیل عدم آگاهی از موضوع دنای شمالی و سد ماندگان به مردم شهرستان سمیرم در جلوی محیط زیست استان حملهور میشوید و میکروفون را از دست مدیر کل محیط زیست استان با بیاحترامی و به دلیل ضعف فرهنگ سیاسی میگیرید و اجازه شفافسازی و دفاع از خود را به مدیرکل محیط زیست نمیدهید، به آن رفتار اعتراض مدنی میگویید اما هنگامی که دانشجویان و جوانان مطالبهگر با احترام، ادب و با آگاهی کامل از مدیران، مسئولان و نمایندگان خود از جمله محمد بهرامی به عنوان وکیل این مردم میخواهند که حساسیت بیشتری روی موضوع داشته باشند و رویه خود را تغییر دهند، برخی دوستان شما جلوی استانداری اعتراضات به حق مردم را با بیاحترامی کامل به هم میزنند؟! شما نه تنها این حرکت و بیاخلاقی را محکوم نمیکنید بلکه این اعتراضات قانونی و کاملاً محترمانه را چون توام با نقد و زیر سوال رفتن عملکرد محمد بهرامی بوده، هیاهو و جنجال مینامید!
تناقض بزرگ دیگر شما این است که از یک سو تصویر محمد بهرامی و رئیس سابق محیط زیست را پس از برکناری که در آن لحظه فاقد اختیار بود، به عنوان جنگ و دعوای محمد بهرامی و رئیس سابق محیط زیست کشور منتشر میکنید و میگویید بهرامی با دعوای لفظی شدید ایشان را تهدید کرد اما از سوی دیگر وقتی میخواهید معترضین را محکوم کنید میگویید همه چیز باید در آرامش و محرمانه و بدون کوچکترین درگیری لفظی باشد؟!
بند ۳:
اول؛ شما متاسفانه با ابزار سفسطه تلاش میکنید ضعفهای بهرامی را پوشش دهید. هیچ کسی انتظار ندارد که محمد بهرامی در جمع معترضین حضور پیدا کند اما انتظار دارند محمد بهرامی صدای معترضین در مجلس و در دستگاههای حاکمیتی باشد. خود شما نیک مستحضرید که بسیاری از انحرافات و خطاها که توسط مافیا یا مسئولان ناآگاه در کشور پیگیری و اجرا میشوند، با فشار از پشت تریبونها و فشار در رسانههای داخلی و خارجی متوقف میشوند.
نیک میدانید که بسیاری از طرحها و پروژههایی که به مسائل محیط زیستی، اجتماعی و سیاسی خسارت میزنند، زمانی که پای آن پروژهها به رسانههای داخلی و حتی بیگانه کشیده شده و با اعتراض مردم در داخل و فشار رسانهای همراه شده، متوقف شدهاند! به قول رحیمپور ازغدی: "بسیاری از مسئولان در نظام جمهوری اسلامی از فضای مجازی و رسانه بیش از خدا میترسند". بنابراین به جناب بهرامی بفرمایید تا شما با ابزار دیپلماسی سعی میکنید پاسخ نامههای محرمانه را دریافت نمایید و حرکت لاکپشتی خود را ادامه دهید، سدماندگان با سرعت یوزپلنگی احداث شده و آنگاه شما همانند نماینده سابق بفرمایید چون هزینه شده بنابراین کاریش نداریم و بهتر است ادامه دهیم!
دوم؛ اگر دکتر خرامین وارد فضای اعتراضات مردم نمیشد و به درستی این مسیر را ادامه نمیداد و روند اعتراضات مانند روزهای اول در مقابل ساختمان استانداری و محیط زیست ادامه پیدا میکرد، آنگاه ممکن بود به مردم شهرستان سمیرم یا مسئولان سابق و نمایندگان سابق استانی بیاحترامی میشد و قطعاً مسیر مطالبهگری دنای شمالی و سد ماندگان کاملاً به حاشیه میرفت و دچار خطا میشد!
سوم؛ آیا میدانید کسانی که به اسم مطالبهگری محیط زیست و دنا و به اسم حامی محمد بهرامی گروههای مجازی تشکیل دادهاند، چگونه در کمال بیاحترامی، گردهمایی دانشجویان تشکلهای دانشجویی در برابر ساختمان استانداری را بهم زدند؟!
آیا میدانید برخی از همین افرادی که خود حامی محمد بهرامی و فعال زیست محیطی معرفی میکنند و به نام محیط زیست علیه دکتر خرامین شبنامه صادر میکنند و در فضای مجازی سمپاشی میکنند خود آنها به دلیل قطع بیش از دهها درخت بلوط و انواع خسارت به محیط زیست دارای پرونده محیط زیستی هستند؟!
بند ۴:
در مطلب اشاره کردیم رقابت، حسادت، تنگ نظریها و خودنمایی اطرافیان نماینده که متوهمانه خود را عامل پیروزی محمد بهرامی میدانند، ایشان را در مسیری قرار میدهند که نمایندگان سابق آن مسیر غلط را رفته و از مردم و عقلانیت دور خواهند شد. این موضوع را میتوانید با خواندن مفاد پیامکهایی که بعضی از این افراد برای محمد بهرامی ارسال کردند پی ببرید. به شما توصیه کردیم از گذشتگان عبرت بگیرید و راه خطا و انحراف که مهدی روشنفکر و امثالهم رفتند را تجربه نکنید.
بند ۵:
نه تنها کسی منکر فعالیتها و دستاوردهای مثبت محمد بهرامی و برخی خصوصیات مثبت شخصیتی ایشان نیست، بلکه انصاف نیز حکم میکند که از تلاشهای ایشان در این مدت قدردانی شود اما راجع به اعتبارات ملی و بینالمللی که از آن نام بردهاید بهتر است واقعبین باشیم. این اغراق در پرداختن به مسائل بودجه و سیاست مانند همان اغراقی است که به یک نماینده القابی مانند "آریوبرزن" و "شهریار دلها" نسبت دادهاند، در حالی که همهی ما میدانیم هنوز محمد بهرامی به دلیل حضور در مجلس در خرداد ماه امسال موفقیت مد نظر شما برای جذب اعتبارات عمرانی نداشته است. اگرچه شیوه پیگیری حضور در جلسات کارشناسان برنامه و بودجه توسط ایشان نسبت به نمایندگان قبلی بهتر بوده است.
بند ۶:
نویسنده هیچ گونه غرض، حب و بغضی نسبت به جناب بهرامی یا هر شخص دیگری مانند مهدی روشنفکر نداشته است و چیزی جز واقعیت را بیان نکرده است. شما امروز اگر در کوچهها و خیابانهای شهر یاسوج قدم بزنید و از مردم نظرخواهی کنید، همه از ناتوانی، ناکارآمدی و اشتباهات سریالی و زیانبار نماینده سابق و حلقه چند نفری اطرافش و بیخیالی ایشان نسبت به اتفاقات بویراحمد و کشور سخن خواهند گفت و اکثریت مردم نیز تا این لحظه محمد بهرامی را کپی رنگی همان مسیر اشتباه مهدی روشنفکر میدانند که تنها در تواضع، ارتباطات مردمی و صداقت با یکدیگر تفاوت دارند ولی در سطحینگری، رفتار قومیتی و رفاقتی و ناکارآمدی، شباهتهای بسیاری دارند.
علی ایحال در پایان باید عرض نمایم که دکتر خرامین از نظر علمی یک چهرهی بینالمللی و یکی از برترینهای قاره کهن آسیا در حوزه روانشناسی است و دلیل اصلی تقابل و ترس بعضی از تصمیمگیران جریانات سیاسی در بویراحمد، حسادت و تنگنظری نسبت به آگاهی، سواد و توانمندی دکتر خرامین است.
دکتر خرامین علاوه بر بهرهمندی از سطح علمی بالا، شجاعانه آنچه را که درست تشخیص داده، به عنوان مطالبه بیان کرده است. نقدهای ایشان پیرامون تمام سیاسیون بویراحمد و پرداختن به اشتباهات و ناکارآمدی این افراد بدون توجه به مسائل رفاقتی، جریانی، طایفهای و منطقهای نشان میدهد که توسعه و همدلی بویراحمد و استان مهمترین هدف ایشان میباشد. در همین اعتراضات سد ماندگان و مدیریت دنای شمالی، چند موضوع مهم را میتوان از صحبتهای دکتر خرامین استخراج کرد. به عنوان مثال دعوت دکتر خرامین از ائمه جمعه و امام جماعات مساجد برای حضور در اعتراضات و مقابله با مافیای آب بر اساس قانون!
دکتر خرامین در بحث ژست دلسوزی مسئولان اصفهان برای محیط زیست و دنا، ایشان به درستی اعلام کردند که اگر مافیای استان اصفهان و برخی مسئولان این استان دلسوز محیط زیست و دلسوز ایران بودند، اینگونه بیخردانه استان اصفهان را مملو از کارخانههای آببر نمیکردند و منابع آبی این کشور به ویژه در زاگرس را اینگونه بیرحمانه غارت نمیکردند و محیط زیست را به نابودی نمیکشاندند. موضوع سوم اینکه مافیا همیشه با انگ زدن به معترضین و با برچسبهایی همچون غیر انقلابی خواندن معترضین و غرب زده خواندن معترضین و اغتشاشگر خواندن معترضین تلاش میکنند مسیر اعتراضات را به بیراهه ببرند و در این راه جامعه روحانیت، خانواده شهدا، بسیجیان و ارکان نظام و رهبری را سپر خود قرار میدهند. دکتر خرامین به درستی و با عقلانیت کامل ابتدا خود به عنوان یک چهره شاخص سیاسی، علمی، اجتماعی و ایثارگر هشت سال دفاع مقدس به میدان آمد، سپس جامعه روحانیت را دعوت به مطالبهگری برای سد ماندگان کرد و در جمع بسیجیان حاضر شد تا از دنا دفاع کند تا اینگونه مافیا نتوانند به راحتی به معترضین انواع برچسب و تهمت بزنند. دکتر خرامین در این اعتراضات به مردم یک چیز را فهماند، اینکه کسانی که از دفاع کردن از آب و خاک شما مردم ترس دارند و حاضر نیستند علناً و عملاً ولو با پرداخت هزینه سنگین از آب و خاک شما دفاع کنند، در هیچ برههای و در هیچ بزنگاهی از آب و خاک ناموس این مملکت و این استان دفاع نخواهند کرد. بنابراین بیدلیل نیست که باید مطالبهگری و کنشهای دکتر خرامین را نقطه عطف سیاست استان نامید.
پدر من یکی از گرمسیری های شناسنامه داره اصلاحات هستن و ساکن یاسوجیم. در انتخابات از جان و دل برای اقای بهرامی تلاش کردیم. خیلی ها به احترام پدرم از بهرامی حمایت کردن. ولی بعد از انتخابات نه از بهرامی خبری شد و نه حتی براش مهم بود که چه کسانی به ایشان رای دادن. درسته یاسوج شهر بویراحمدی هاست ولی کهگیلویه ای ها تاثیر زیادی در پیروزی بهرامی داشتند. امیدوارم اقای بهرامی فراموش نکنند و بدانند کرسی نمایندگی که الان در اختیار ایشان است خالی از لطف بزرگان اصلاح طلب کهگیلویه ساکن یاسوج نیست...
هدایتخواه است
چون راننده ایشان بوده ی زمانی
اصلاح طلبان هم واقعا ول معطل شدن تو جریان بهرامی
بقولی سر اصلاح طلبان کلاه رفت اونم چ کلاهی......
الکی کسی با جمله سازی نمیتواند سباست ورزشود
باور کنید که ا این کلمات وجملات برای شیرعلی خرامین آب ونان میشود
عالی رود
من خودم به چشم میبینیم تیم رسانه ای ایشان هیچی حالیشون نیست و یکی یه سایتی فقط دارن توهم گرفتن
برو فکرنان باش خربزه آبه
حواست باشه توهم زدی.
ترکیب جوجه های مجازی چه ترکیب افتضاحی است
بهتره از خرامین بی که نابود کرد بویراحمد رو وای بحال خرامین مگه خدا بهتون
چ قیاسی......
تاحالا شد از خودتون بپرسید که چرا بهرامی دنبال مدیر معاون گذاشتن واسه مرکز استان نیستن..دلیلش اینه که بهرامی نمیاد دنبال مدیرکل با حقوق ۴۰تمن یا معاون ۲۰تمنی..میره دنبال پیمانکاران میلیاردی..زندگی خرج داره داداش
در طول دوران کوتاه عمر سیاسی استان هر چه که در مورد سیاسیون ورجال بزرک آن زندگینامه و روزومه و تحصیلات در سطح کلان ملی خوانده و نوشته شده است که اول متعلق به تمام مردم ، بعد از آن همه در خم گیسوی تعویض و انتصابات قومی و قبیلهای خلاصه شده وتنور انتصاب و احکام چنان داغ است ،که گذر چهار سال فیلمی تکراری از نوع هندی است ،که تماشای آن چندان لذت بخش نیست.
فرزند کدام علی پور هستی؟
سهم خواهی تا چه حد؟
حیا داشته باش.
خخخخخخخخخ
شیرعلی پاک کنید برادر بندر که داااااااغون اعظم بود خیلی از شیرعلی سرتره شک نکنید خیلی بخشنده تره با اینکه مخسی وش ری نیابو