کد خبر: ۲۷۹۱۳
تاریخ انتشار:۲۳:۲۹ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳
عصر دنا: رئیس طالبان در یک فرمان جدید به استخبارات این گروه دستور داده تا با نفوذ وهابیت و سلفیت در شرق افغانستان، به ویژه در ولایت کنر، به‌طور جدی مقابله کنند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

عصر دنا، «هیبت‌الله آخوندزاده» رئیس طالبان، به تازگی فرمانی صادر کرده است که هدف آن مقابله با نفوذ وهابیت و سلفیت در شرق افغانستان، به ویژه در ولایت کنر، است.

این فرمان پس از دریافت گزارشی از وضعیت ولایت کنر به تصویب رسیده و به‌طور خاص بر شناسایی و محدود کردن منابع مالی خارجی گروه‌های سلفی تأکید دارد.

در این راستا، آخوندزاده دستور داده است که افرادی با تفکر سلفی باید از ادارات دولتی اخراج شوند و از استخدام آن‌ها جلوگیری به عمل آید. همچنین، استخبارات طالبان موظف است تا از نفوذ این افراد به نهادهای دولتی جلوگیری کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها در افغانستان، این فرمان همچنین شامل دستور به بازنگری در ساختار استخبارات طالبان و قرار دادن فردی با تفکر غیرسلفی در رأس آن است. به علاوه، مدارس دینی در ولایت کنر باید دارای مجوز دولتی باشند و مدارس سلفی تحت تحقیق قرار گرفته و منابع مالی خارجی آن‌ها قطع شود.

وزارت کشور طالبان نیز موظف به بازنگری در ساختار خود در ولایت کنر و اخراج سلفی‌ها شده است. این اقدامات به‌ویژه به‌منظور جلوگیری از پیوستن افراد به گروه‌های تروریستی مانند داعش انجام می‌شود.

منابع محلی به برخی رسانه‌ها گفته‌اند ولایت کنر یکی از مراکزی است که سلفی‌ها در آن نفوذ دارند و پیش‌تر برخی جریان‌ها طالبان را به قتل چهره‌های برجسته سلفی در کابل و شرق افغانستان متهم کرده‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.