تاریخ انتشار:۱۲:۵۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳
عصر دنا: کارشناس برنامه مرگ و میر کودکان از کاهش مرگ کودکان زیر پنج سال خبر داد و مهمترین علت مرگ کودکان را تشریح کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد، گلدانا نیک اقبال در کمیته استانی کاهش مرگ و میر کودکان یک تا ۵۹ ماهه گفت: مرگ کودکان شامل مرگ بیمارستانی و خارج بیمارستانی است که علل و چرایی مرگ‌های خارج بیمارستانی توسط اعضای این کمیته و با حضور متخصص اطفال در مرکز بهداشت استان مورد بررسی قرار می گیرند تا برای پیشگیری از مرگ‌های مشابه چاره اندیشی و مداخله صورت پذیرد تا شاهد موارد مرگ مشابه نباشیم.

کارشناس برنامه مرگ و میر کودکان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۷۲ مورد مرگ کودکان زیر پنج سال رخ داد که این آمار طی سال گذشته به ۱۵۵ مورد کاهش یافت.

وی ادامه داد: از مجموعه ۱۷۲ مورد مرگ کودکان که در سال ۱۴۰۱ رخ داد ۱۰۴ مورد مرگ نوزادان بود که آمار مرگ نوزادان در سال گذشته ۹۰ مورد گزارش شده است.

این کارشناس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شاخص‌ مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال از ۱۷.۳۶ به ۱۵.۲۳ در هزار تولد زنده کاهش یافته گفت: آمار مرگ و میر کودکان در برخی شهرهای استان نسبت به متوسط استانی بالا است که لازم است تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه آمار مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه هم روند کاهشی داشته، گفت: سوانح و حوادث غیرعمدی، بیماری‌های دستگاه تنفس و ناهنجاری‌های مادرزادی و کروموزومی سه علت اصلی مرگ کودکان ۵۹_۱ ماهه در سال ۱۴۰۲ می باشد.

نیک‌اقبال بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ مورد مرگ کودکان ۵۹_۱ ماهه ناشی از سوانح و حوادث غیرعمدی ثبت شده که این آمار در سال گذشته روند کاهشی داشته است اما مرگ در اثر بیماری‌های دستگاه تنفسی افزایش داشته است.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.