تاریخ انتشار:۱۳:۱۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳
عصر دنا: استادیار گروه داخلی جراحی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) یاسوج گفت: از نو آوری‌های این طرح استفاده از روش آینه درمانی می‌باشد که بیماران عضو سالم را در سمتی از آینه که قابل دیدن می‌باشد قرار داده و عضو آسیب دیده در پشت آینه قرار میگیرد و حرکت عضو سالم در آینه دیده می‌شود؛
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، سیما محمد حسینی فارغ التحصیل دکترای پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور درسال۱۳۹۸ در حال حاضر استادیار گروه داخلی جراحی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) یاسوج هستند.

وی گفت: با توجه به علاقه مطالعاتی و پژوهشی در زمینه مراقبت‌های پرستاری در بیماری‌های داخلی، اعصاب، آنکولوژی و سوختگی که داشته ام و همچنین مقالاتی به زبان فارسی و انگلیسی در حیطه‌های ذکر شده به چاپ رسیده است و اینجانب راهنمایی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسان ارشد پرستاری را به عهده دارم.

دکتر محمد حسینی در ادامه دلیل اصلی این طرح تحقیقاتی را مشکلاتی که برای بیماران دارای ضایعات نخاعی ناکامل و سکته‌های مغزی وجود دارد و همچنین از دست دادن توانایی حرکت در دست‌ها و پاها، و از بین رفتن استقلال و وابستگی برای انجام فعالیت‌های روزانه، عنوان کرد و افزود: با توجه به هزینه بر بودن و طولانی مدت بودن این بیماری و با توجه به نیاز جامعه و بیماران ضایعات نخاعی سکته‌های مغزی و از طرفی علاقه مندی دانشجوی کارشناسی ارشد اینجانب تصمیم به انجام این مطالعه گرفته شد.
وی گفت: اعضای تیم تحقیقاتی شامل دکتر سعید رزمه، دکتر محمد امین قطعی، دکتر عبدلله پور صمد، و جناب دانیال بهرامی دانشجوی کارشناسی ارشد بودند.

دکتر محمد حسینی در ادامه به معرفی پروژه تحقیقاتی خود پرداخت و اظهار داشت:عنوان این پروژه بررسی اثر ترکیبی تمرینات تسهیلی، عصبی عضلانی، عمقی (PNF) و آینه درمانی بر شدت و تعادل درد در بیماران صدمات نخاعی تروماتیک ناکامل می‌باشد.

وی خاطر نشان کرد:از نو آوری‌های این طرح استفاده از روش آینه درمانی می‌باشد که بیماران عضو سالم را در سمتی از آینه که قابل دیدن می‌باشد قرار داده و عضو آسیب دیده در پشت آینه قرار میگیرد و حرکت عضو سالم در آینه دیده می‌شود؛ و در واقع نوروپلاستیسیتی توانایی مغز جهت سازماندهی مجدد خود و کلیدی برای بازیابی حرکتی بعد از صدمات مغزی می‌باشد این مداخله به مدت ۶ هفته. هفته‌ای ۲ جلسه با مدت زمانی که در ابتدا ۱۰ دقیقه و بعد۳۰_۴۵ دقیقه افزایش یافت برای بیمارانی که توسط نورولوژیست معرفی شده بودند انجام شد.

دکتر سیما محمد حسینی به نتیجه این تحقیق اشاره کرد و افزود: این مطالعه به پایان رسیده و نتیجه آن در بیماران با صدمات نخاعی تروماتیک ناکامل مثبت بوده، ولی هنوز به مرحله استفاده فراگیر نرسیده است. هرچند درتلاش هستیم که در برنامه‌ی مراقبت‌های پرستاری از بیماران با ضایعات نخاعی تروماتیک ناکامل مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: نتایج این مطالعه می‌تواند به خانواده بیمار و یا مراقبین خانگی آموزش داده شود تا بدون هزینه و آسان ادامه درمان بیمار در منزل انجام شود در تلاش هستیم که با همکاری اساتید و دانشجویان علاقه‌مند در این حوزه به مطالعات جدیدی در خصوص بازگرداندن توانایی حرکت اندام‌های آسیب دیده بپردازیم.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین