به گزارش عصر دنا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس این تفاهم نامه ۱۵۰ سامانه کوچک مقیاس تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی در استان احداث می شود.
رسول روستائی افزود: هزینه احداث هر یک از سامانه های خورشیدی یاد شده یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است.
وی بیان کرد: علاوه بر سازمان بسیج سازندگی، متقاضیان تحت پوشش دستگاه های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی می توانند برای احداث سامانه خورشیدی و استفاده از درآمد پایدار آن بدون هزینه مراجعه و از این فرصت ارزشمند بهره مند شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: میانگین درآمد سامانه های خورشیدی ۵ کیلوواتی که بر بام خانه های متقاضیان نصب می شود ماهیانه ۳۰ میلیون ریال است.
روستائی عنوان کرد: هم اکنون ۱۹۷ سامانه فعال خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد تولید و تزریق برق به شبکه دارد که به صورت میانگین هر ماه بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال درآمد دارند.
وی تصریح کرد: سهم نهاد حمایتی کمیته امداد خمینی (ره) از سامانه های انرژی خورشیدی در استان ۶۶ دستگاه، بهزیستی ۱۱ دستگاه، بسیج ۷۱ و شخصی ۴۸ دستگاه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: سامانه های انرژی خورشیدی فعال استان هم اکنون ماهانه یکهزار و ۷۲۰ کیلووات ساعت ظرفیت تولید برق دارند.
روستائی خاطرنشان کرد: واگذاری نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس به شهروندان و ایجاد نیروگاه های خورشیدی مقیاس متوسط و بزرگ با مشارکت بخش خصوصی از سیاست های جدید دولت برای رفع ناترازی برق است.
وی خاطرنشان کرد: طرح خرید برق از نیروگاه های تجدید پذیر به صورت تضمینی و ۲۰ ساله از سوی دولت که در ۲ بخش مزرعه (زمین هایی با وسعت بالا) و نیروگاه خورشیدی صورت می گیرد که سرمایه گذاری در این عرصه را به صرفه و در واقع تضمین کرده است.