خبر انلاین: مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در حاشیه دیدار روز گذشته خود با فرماندهان ارتش در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، در پاسخ به سوال خبرنگاری گفت: اگر دشمنان ذرهای فکر میکردند که میتوانند ما را نابود کنند، لحظهای درنگ نمیکردند و اینکار را انجام می دادند.
وی افزود: اما توانمندی، مهارت و علم و قدرت بازدارندگی عزیزان ما، جرأت هرگونه تعرض و به چشم چپ نگاه کردن را از آنها گرفته است.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.