به گزارش عصر دنا، سرهنگ محمد موسوی گفت: در پی وقوع چند فقره کلاهبرداری مشابه به شیوه پرداخت وام در فضای مجازی با ارائه رسید سازههای جعلی رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: بررسی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد کلاهبرداران با ایجاد کانال تلگرامی تحت عنوان سرمایهگذاری اکسیر فارابی و سوددهی وام با بهره کم قدام به کلاهبرداری از متقاضیان میکردند.
موسوی تصریح کرد: ماموران با انجام یک سری اقدامات فنی و پلیسی رد پای از عاملان کلاهبرداران در یکی از مناطق شهرستان به دست آورده و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه متهمین را دستگیر و تعداد ۱۰ دستگاه گوشی تلفن همراه و مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد و تعدادی طلا و زیورآلات ضبط و به پلیس فتا انتقال دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در ادامه یادآور شد متهمان در بازجویی فنی و پلیسی به بزه ارتکابی معترف و بیان داشتند: مبالغی قریب ۱۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کردند.
موسوی از شهروندان درخواست کرد: به هیچ وجه به افراد ناشناس که با عناوین مختلف قصد دریافت وجه دارند اعتماد نکنند .
چنانچه با مواد مجرمانه و یا مشکوک مواجهه شدند میتوانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا بخش فوریتهای سایبری یا با شماره تلفن ۰۹۶ ۳۸۰ تماس گرفته و از مشاوره و راهنمایی تخصصی کارشناسان پلیس فتا بهره گردند.