بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی، استان کهگیلویه و بویراحمد در مردادماه امسال نیز نه تنها تعهد خود را در تولید مرغ اجرایی کرد بلکه با ۱۳۸ درصد تولید این کالای پرمصرف را تثبیت کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، سید علی معتمدیپور در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش مرغ با تایید این خبر گفت: در مردادماه نیز همانند ۱۲ ماه اخیر موفق شدیم برنامه ملی جوجهریزی و تولید گوشت مرغ را اجرایی و حتی ۳۸ درصد بیش از تعهدمان عملیاتی کنیم و اکنون با جرات میتوان گفت که در تولید این کالای مهم و پرمصرف به یک ثبات امیدبخش رسیدیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان در گوشت مرغ همواره استانی کاملا مصرفی و با وابستگی ۶۰ درصدی به واردات بوده، افزود: با یک برنامه علمی و جهادی، ورق را برگرداندیم و به مرز خودکفایی رسیدیم و در ماههای آتی این مرز را هم رد خواهیم کرد.
معتمدیپور گفت: تولید مرغ از مرز ۲۰ هزار تن فراتر رفته و نیاز این استان حدود ۲۱ هزار تن است و همانگونه که اشاره شد با یک برنامه دراز مدت، تولید گوشت مرغ تثبیت شده و شما میبینید که هر ماه بر اساس آماری که وزارت اعلام میکند، استان ما رتبه نخست یا دوم در اجرای تعهدات و برش استانی است.
وی ادامه داد: تثبیت جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در حالی است که نخستین زنجیره ارزش مرغ در این استان در دستور ساخت است و چندین حلقه از این زنجیره تکمیل و به زودی همه حلقههای این زنجیره مهم مرغ در گچساران به همت سرمایهگذار جوان آن به بهرهبرداری میرسد و بعد از آن استان ما از یک استان مصرفی و وابسته به یک استان خودکفا و صادرکننده در مرغ تبدیل خواهد شد.
معتمدیپور همچنین از ساخت یک زنجیره بزرگتر مرغ در بهمئی هم خبر داد و گفت که ساخت این زنجیره نیز با پیشرفت فیزیکی خوبی در دستور کار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت جهاد، استان کهگیلویه و بویراحمد در چند ماه اخیر همواره در منطقه سبز تولید مرغ بوده و در رتبهبندی مردادماه نیز بعد از استان قزوین، با تولید ۱۳۸ درصدی به نسبت سهمیه و مجوز ابلاغی، رتبه دوم را در شاخص مهم جوجهریزی کسب کرده است.
معتمدیپور از افزایش جوجهریزی در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: صنعت مرغ استان کهگیلویه و بویراحمد به نسبت مدت مشابه سال قبل حدود ۴۰ درصد بیشتر جوجهریزی داشته که این مهم حاصل یک کار تیمی هدفمند، تعاملی، علمی و همت مرغداران، اتحادیه، کارشناسان و همه عوامل دخیل در صنعت مرغداری بوده است.