کد خبر: ۲۶۱۴۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۲۲:۰۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
سرپرست جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد:
عصر دنا: سرپرست جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرکز ژنتیک و مرکز تشخیص و درمان سرطان سینه زنان برای بهره‌برادری نیازمند اعتبار هستند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، صاحب سروش فرد روز دوشنبه، ۲۲ مرداد در نشست با خبرنگاران افزود: جهاد دانشگاهی نهاد عمومی غیردولتی است که ۸۰  درصد بودجه خود را تامین می‌کند و مابقی را دولت کمک کند اما محقق نمی‌شود.

وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت دارد و البته شبکه ای از دانشکده‌ها و مراکز و پژوهشکده به صورت زنجیره‌ای کمک و همراهی می‌کنند.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دوره‌های کوتاه مدت آزاد و ضمن خدمت جهاد دانشگاهی و خلأهای آموزشی را برای توانمندسازی و مهارت آموزی در رشته‌های مختلف پوشش می‌دهد.

سروش‌فر تصریح کرد: جهاد دانشگاهی کشور در سال ۱۳۵۹ شروع به کار کرد و فعالیت استانی را از سال ۱۳۸٠ در کهگیلویه و بویراحمد داشتیم.

وی ادامه داد: دوره‌های متعدد آموزشی با نیاز سنجی همراه با گواهی پایان دوره معتبر عملیاتی می‌شود.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مهارت آموزی، اشتغال، درآمد زایی و تولید محوری در دوره‌های ما دیده شده است. دوره‌های آموزشی در بخش‌های مختلف از پزشکی گرفته تا فنی و مهندسی، فرهنگی و اجتماعی بنا بر درخواست متقاضیان به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می شود.

سروش فر تاکید کرد: برگزاری دوره‌ها با صدور مجوز دستگاه‌های مربوطه وزارت خانه‌های متولی برگزار و مدارک معتبر صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون بیش از ۱٠ هزار نفر در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی شرکت کردند که تقویت مهارت و اشتغال در برگزاری آموزش‌ها دیده شده است.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیت ۳ مرکز پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: در حال حاضر یک مرکز استان فعال و دو مرکز نیمه فعال است که از مسئولان استان انتظار کمک و همکاری برای افتتاح و بهره‌برداری از این مراکز هستیم که نیازمند اعتبار هستند.

جهاد دانشگاهی برای تکمیل طرح‌های دانش بنیان نیازمند حمایت است

سروش فر تصریح کرد: کارخانه تولید آفت کش های گیاهی و آنتی بیوتیک دامی گیاه پایه جهاد دانشگاهی استان در منطقه سربیشه گچساران در حال ساخت است که در صورت تامین اعتبار با بهره برداری از این مرکز ۱۰ نوع محصول تولید خواهد شد و برای حدود ۳۰ نفر بصورت مستقیم و ۳۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

وی عنوان کرد: مرکز ژنتیک و مرکز تشخیص و درمان سرطان سینه زنان دو مرکز دیگر هستند که برای بهره‌برادری نیازمند اعتبار هستند.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرکز تخصصی تشخیص و آنالیز عسل این نهاد در استان راه‌اندازی شده که عسل های تولیدی را پس از پاس کردن تست‌های ما در آزمایشگاه، از زنبورداران استان خریداری می‌کنیم و عسل اصل و آزمایش شده با برند دنابیز عرضه می کنیم.

سروش فر افزود: خیلی از استان‌های و دستگاه‌های اجرایی عسل از ما خریداری می‌کنند. کیفیت مطلوب عسل ما از سوی کشور سوئیس و استان‌های تهران و البرز تایید شدند و استقبال خوبی از عسل ما شده است.

وی بیان کرد: در حوزه فرهنگی دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی را داریم که در سطح کشور و استان حرف برای گفتن دارند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
صالحی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
خداقوت استاد
جهاد رو احیا کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
کار دانشگاه علوم پزشکی چه ربطی دارد به جهاددانشگاهی؟
نه دانش فنی در در جهاددانشگاهی یاسوج دارد نه زیرساختاهایش وجود دارد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.