صدا و سیما: حسین محمودی با تاکید بر اینکه بخش پایانی مرمت این خانه تاریخی مربوط به دوره قاجار گفت: مرحله پایانی مرمت خانه عظیمینژاد شامل مرمت جدارههای داخلی، اندود کاری، تقویت پی، کفسازی، نما چینی با آجر سنتی، تعبیه تاسیسات مکانیکی و برقی و تعویض درب و پنجرههای فرسوده بنا بوده که با اعتباری به مبلغ ۵ میلیارد ریال انجام شد.
معاون میراثفرهنگی، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی با اشاره به اینکه خانه تاریخی عظیمینژاد به منظور تاسیس خانه خلاق صنایعدستی در نظر گرفته شد، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم هنرمندانی را که از خلاقیت لازم در حوزه صنایعدستی بهره میبرند، شناسایی کرده و در عرصههای ملی از آنها استفاده کنیم.
مرادی نراقی افزود: بنای تاریخی خانه عظیمینژاد مربوط به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است و ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ به شماره ۳۰۱۰۵ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید و در سال گذشته به تملک اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار گرفت.
او با اشاره به اینکه این بنای تاریخی در گذر سپهداری بازار تاریخی اراک و در کنار خانه قنبری واقع شده است افزود: بعد از اتمام مرمت این بنای تاریخی برای کارگاه تولیدی در اختیار هنرمندان صنایعدستی قرار خواهد گرفت.
خانه تاریخی عظیمینژاد از سبک و معماری درونگرایی ایرانی پیروی کرده و شامل یک حیاط مرکزی و فضاهای مسکونی و دو طبقه در اطراف است.