تسنیم: مهدی نیکسیرت صبح جمعه در جریان بازدید از دفتر استانی خبرگزاری تسنیم به مناسبت روز خبرنگار اظهار داشت: با تلاش سازمانهای بیمهگر در راستای قانون حمایت از خانواده و فرزندآوری تأمین هزینههای سنگین درمان نازایی به عنوان رویکرد اصلی مورد توجه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: 90 درصد هزینههای درمان ناباروری به صورت سرپایی و بستری از سوی تأمین اجتماعی پرداخت میشود که ما در این زمینه سال گذشته و چهار ماهه امسال فعالیتهای خوبی را انجام دادیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: قبل از تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پرداخت تمام هزینهها بر عهده زوجین بوده که این امر دغدغه و نگرانی بیشتری را برای خانوادهها به همراه داشت که در دولت سیزدهم سعی شد با اجرای قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری این حمایتها انجام شود.
نیکسیرت افزود: 90 درصد هزینه بیماران صعبالعلاج نیز توسط بیمه تأمین اجتماعی پرداخت میشود که این پرداختیها تا 100 میلیون تومان در استان اردبیل نیز در مراکز بیمارستانی و تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در حال انجام است.
وی به افتتاح درمانگاه تخصصی تأمین اجتماعی در فضای 4 هزار و 500 متر مربع اشاره کرد و ادامه داد: این درمانگاه با هزینهای بالغ بر 120 میلیارد تومان احداث و راهاندازی شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل خاطرنشان کرد: در شهرستان نمین نیز درمانگاه عمومی به مساحت 3 هزار متر مربع و هزینه 100 میلیارد تومانی افتتاح شد تا ساکنان این منطقه از خدمات درمانگاه بهرهمند شوند.
نیکسیرت از تجهیز درمانگاه شماره 2 اردبیل در خیابان اتوبوسرانی و بهرهبرداری از این پروژه تا پایان سال خبر داد و اضافه کرد: با توسعه درمانگاهها و مراکز بیمارستانی سعی ما بر این است تا خدمات کیفیتری را به مراجعان ارائه کنیم و از لحاظ کمی نیز دغدغهها و مشکلی در پذیرش بیماران نداشته باشیم.
وی بیان کرد: با جذب نیروهای متخصص در سال گذشته 38 درصد ویزیت متخصصان افزایش یافت و این امر به تولید رضایتمندی بیشتر در بین مراجعان منجر شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از ارتقای تخت بیمارستان سبلان از 160 تخت به 256 تخت خبر داد و یادآور شد: 96 تخت به تعداد تخت بیمارستان سبلان افزوده میشود که با توجه به هزینه 5 تا 7 میلیارد تومانی تجهیز هر تخت بیمارستانی، تا 500 میلیارد تومان برای راهاندازی این 96 تخت هزینه خواهد شد.
نیکسیرت در ادامه تصریح کرد: در خلخال توسعه درمانگاه و در گرمی و بیلهسوار نیز با صدور سند زمین به نام تأمین اجتماعی، احداث درمانگاه انجام میشود که در کنار آن افزایش تخت بیمارستان ارس پارسآباد نیز تا 96 تخت جز برنامهها و هدفگذاریهای اصلی است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل به پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد با تأمین اجتماعی تا پایان سال 1402 اشاره کرد و گفت: ما مطالبات بیمارستانهای دانشگاهی، داروخانهها و پزشکان طرف قرارداد را انجام دادیم تا در این زمینه مشکلی به وجود نیاید.