به گزارش عصر دنا، علی احمدزاده افزود: مردم استان مطمئن باشند، جغرافیای استان یک وجب جا به جا نشده است.
وی ادامه داد: استان اصفهان سال گذشته اعلام کردند میخواهند یک جاده عشایری برای عشایر منطقه پادنا احداث کنند، اما محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در این راستا موافقت نکرد.
احمدزاده اضافه کرد: مدیریت پارک ملی هنوز بر عهده استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی گفت: شورای تامین استان مصوب کرد که با توجه به اعتراضات گسترده مردمی و فعالان و دوستداران محیط زیست استان و تشکلهای مختلف مردمی نسبت به خطراتی که دنا را تهدید میکند احصا شود و یک بررسی همه جانبه با رویکرد حفظ و صیانت از میراث ارزشمند صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مسئولان استان در این راستا نیز کوتاه نیامده است و آنچه اتفاق افتاده در خاک اصفهان در حوزه محیط زیست برای مدیریت یکپارچه است که در همین زمینه مخالفت خودمان را اعلام کرده ایم.
وی تصریح کرد: البته باید مراقب بود نگذاریم که سوء استفادههایی در این زمینه شود و یا به بهانه این واگذاری برخی کارهای دیگر در دنا و در تخریب آن انجام شود که البته نگرانی دوستداران محیط زیست نیز همین مساله است.
وی ادامه داد: ما نگران احداث سد هستیم که اصفهان به بهانه دنا این کار را انجام ندهد.
شواهد حاکی از آن است که مصوبه جدایی دنای شمالی به وسعت (۶۱ هزار هکتار) از کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری آن به استان اصفهان بدون حضور مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد اردیبهشت ماه امسال در شورای عالی محیط زیست به تصویب رسیده است.
۱۳ اردیبهشت ماه، شورای عالی محیط زیست با حضور هشت وزیر، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندارد، مدیریت بحران، چهار استاد دانشگاه و به ریاست رئیس جمهور شهید برگزار شده است.
انتشار این خبر در فضای مجازی و رسانهها با واکنشهای مختلفی روبرو بوده است و تا جایی که نیمی از وقت شورای اداری استان به همین موضوع اختصاص داده شد.
آنگونه که شواهد نشان میدهد، مصوبه جنجالی جدا شدن دنای شمالی از مدیریت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد بدون مطالعه و کار کارشناسی لازم انجام شده است و مسئولان ارشد استان همچون استاندار و متولیان حوزه محیط زیست استان از آن بی خبر بوده اند.
این در حالی است که برای احداث یک سد کوچک هم باید مطالعات اجتماعی انجام گیرد و همه جوانب آن بررسی شود، اما تصمیم مهمی همچون جدا شدن دنای شمالی از مدیریت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد با وسعتی بیش از ۶۱ هزار هکتار بدون مطالعات اجتماعی و نظرات مشورتی گرفته شده است.