عصر دنا، منصور بیژنی افزود: مهارتآموزی به زندانیان در راستای اشتغالزایی و کسب درآمد برای آنان از جمله برنامههای اداره کل زندانهای کهگیلویه وبویراحمد است.
وی اشتغال زندانیان در محیط های کارگاهی و نشسته در خوابگاه را به عنوان یکی از ابزارهای تامین آرامش در زندان و کاهش آسیب های درون مراکز ندامتگاهی دانست.
بیژنی خاطرنشان کرد: هر چند زیر ساخت های مناسب برای ایجاد کارگاه های مولد در زندان های استان آنطور که شایسته است فراهم نشده اما در بخش های خدمات ۱۶۲ نفر، نشسته ۲۱۵، کارگاهی ۴۳ و اعزام به کار ۵۱۰ نفر زندانی مشغول به کار و فعالیت هستند.
بیژنی با اشاره به اینکه از ایجاد کارگاه های تولیدی از سوی بخش خصوصی استقبال می شود تاکید کرد:فراهم کردن بستر اشتغال برای زندانیان ضمن اینکه در بازگشت ناپذیری آنان به زندان ها مؤثر است، یک اقدام عملی برای کاهش جمعیت کیفری زندانها و پیشگیری از وقوع جرم است.
وی تصریح کرد: توسعه واحدهای اشتغال در دستور کار مراکز اشتغال زندانیان استان قرار دارد به طوری که تاکنون کارگاه هایی مانند پرورش قارچ خوراکی، تولید ظروف یک بار مصرف با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده است.
بیژنی ابراز کرد: شناسایی ۶۸۰ خانواده آسیب پذیر و تنگ دست و معرفی آنان به نهادهای حمایتی مانند کمیته امدادامام خمینی (ره) دیگر اقدام برای بهبود معیشت خانواده زندانیان بوده است.