کد خبر: ۲۵۳۹۷
تاریخ انتشار:۲۲:۴۱ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
عصر دنا: رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شدت بالای تابش اشعه فرابنفش از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۶:۰۰ در سطح زمین خبر داد که در این ساعات اقدامات لازم برای کاهش اثرات منفی این اشعه بر سلامت انسان باید در نظر گرفته شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

ایمنا: به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با بیان اینکه بیشترین اشعه فرابنفش از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۶:۰۰ در سطح زمین دریافت می‌شود، اظهار کرد: تابش فرابنفش طول‌موج خاصی از طیف الکترومغناطیس است که از سمت خورشید به زمین ارسال می‌شود و به‌طور معمول ۲۰۰ تا ۲۵۰ نانومتر و در بعضی منابع تا ۲۸۰ نانومتر ذکر شده است، وقتی غلظت ازن استراتوسفر کاهش پیدا کند، اشعه فرابنفش بیشتری در سطح زمین دریافت می‌کنیم.

وی ادامه داد: امواج فرابنفش در مواردی مضر و در مواردی مفید هستند، به‌عنوان‌مثال منبع اصلی تولید ویتامین D اشعه فرابنفش است، ولی مقدار دریافت آن از میزان معینی بیشتر می‌شود سیستم حفاظتی بدن دچار مشکل می‌شود و دچار آفتاب‌سوختگی و تروماهای پوستی می‌شویم.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با بیان اینکه بر اساس منابع علمی بیشترین اشعه فرابنفش از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۶:۰۰ در سطح زمین دریافت می‌شود، گفت: تابش این اشعه در مناطق مختلف یکسان نیست و در مناطق مرتفع بیشتر از سایر نقاط دریافت می‌شود و در ساعاتی که تابش خورشید شدت بیشتری دارد، اثرگذاری فرابنفش نیز بیشتر خواهد بود.

مهدی رهنما توصیه کرد: طی این مدت از کرم‌های ضدآفتاب، لباس‌های پوشیده‌تر همچون لباس آستین‌بلند، کلاه استفاده شود، این راهکارها برای حفاظت در مقابل اشعه فرابنفش ثابت و ارزان‌قیمت است.

وی تصریح کرد: کاهش و افزایش اشعه فرابنفش در اختیار انسان نیست، چراکه از خورشید ساطع می‌شود، تنها راه اطلاع‌رسانی و انجام اقدامات پیشگیرانه است، بنابراین در سایت پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور نقشه‌های پیش‌بینی اشعه فرابنفش برای سه روز آینده اطلاع‌رسانی می‌شود.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
ضعیف ترین استاندار کهگیلویه و بویراحمد چه کسی است؟
سید علی احمدزاده
حسین کلانتری
علی‌محمد احمدی
سید موسی خادمی
سید حسین صابری
اکبر نیکزاد
سید مسعود حسینی