به گزارش عصر دنا، امیررضا الهی اظهار کرد: ویزیت و خدمات رایگان ۳۰۰ نفر از مردم حاشیه شهر یاسوج صورت گرفت.
وی به استقبال جامعه سلامت از ویزیت رایگان مردم مناطق حاشیه شهر اشاره کرد و گفت: یک پزشک متخصص زنان و ۲ پزشک عمومی در این اردوی یک روزه به مردم خدمت رسانی کردند.
مسئول میز ستاد دکتر جلیلی با تاکید بر تدوام برگزاری اردوهای سلامت خاطرنشان کرد: طی هفته های گذشته نیز در بلهزار، مادوان و ده برآفتاب اردوی شش روزه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد و برای ۱ هزار و ۲۰۰ نفر نیز ویزیت رایگان صورت گرفت.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.