دانشجوی دانشگاه استان ما فقط کف و هورا بلده .به جای هورا کشیدنها آستین بزن بالا مثل دانشجویان اصفهان .شیراز و ....مخترع باش.
الهی
|
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
0
0
پاسخ
مدیران استان خودشان ضعیف هستن قوز بالا قوز سازمان بازرسی استان شده که دوباره از توهم میترسن اونم با رییسی که دوست دارد در اقدامات مثبت و منفی دیده شود
ایل آغا
|
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
0
0
پاسخ
مگه نماینده منتخب را دعوت نکردن
اخی.......
حالا فهمیدم که بعد انتخاب کردیم
ناشناس
|
|
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
0
0
پاسخ
واقعا سرگردون انتخاب کردیم همینه که هماهنگ با دولت نباشیم نماینده منتخب
خدا دونه آینده چه ضرر کنیم
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
اخی.......
حالا فهمیدم که بعد انتخاب کردیم
خدا دونه آینده چه ضرر کنیم