علی آراوند: درگیری های شهر یاسوج ارتباطی با من و خانواده ام ندارد
عصر دنا: علی آراوند گفت: اطلاع رسانی می شود، دال براینکه درگیری خانوادگی وشخصی واقع در امامت ها هیچ گونه ارتباطی با اینجانب،خانواده،مسائل سیاسی و انتخاباتی نداشته است.
به گزارش عصر دنا، علی آراوند کاندیدای حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا بیانیه ای صادر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع:بیانیه تکذیب شایعات عرض سلام،ادب واحترام دارم خدمت همه ی شهروندان و هم استانیهای بزرگوار؛ اطلاع رسانی می شود، دال براینکه درگیری خانوادگی وشخصی واقع در امامت ها هیچ گونه ارتباطی با اینجانب،خانواده،مسائل سیاسی و انتخاباتی نداشته است.
کو خدا زده ای د وتو رأی ایه
حالمون بهم زدین با مناظراتت لطفاً وقت مردم اینطوری تلف نکنید
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
حالمون بهم زدین با مناظراتت لطفاً وقت مردم اینطوری تلف نکنید